Веселий концерт гурту ТІК

Веселий концерт гурту ТІК

Гурт «ТІК» продовжує добру і гарну справу - свій ювілейний тур по всій Україні «Люби ти Україну». Хмельничан та гостей міста запрошують на яскравий виступ відомого колективу.

Що нести на подарунок? Щирі посмішки і відкриті серця, сповнені любові до своєї Батьківщини! Бо в такий час, в таку годину саме ваш дух,  ваша віра і ваша любов до України є тією непереможною силою, котра зможе подолати і побороти все.

«Люби ти Україну», - пісня, котра вже встигла полюбитися всім українцям, пісня, що стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня і стане головною темою всього туру.

«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавалися в любові Україні, - говорить лідер гурту Віктор Бронюк, - Зараз важливо робити, робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще - співати на славу цьому народові, на славу всій Україні».

Дай Боже вам світлих днів і доброго здоров’я, щоб переспівати в душевності всі пісні разом із улюбленим гуртом «Тверезість і Культура»!

Будьмо разом бо ми єдині!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення