ВІДМІНЯЄТЬСЯ!!! Шоу "13 ілюзій" у Хмельницькому

ВІДМІНЯЄТЬСЯ!!! Шоу "13 ілюзій" у Хмельницькому

Такого ви ще не бачили!  У нашому місті 18 грудня покажуть грандіозну програму «13 ілюзій» від визнаних у всьому світі неперевершених українських магів. 

Дивувати, чарувати і зачаровувати вас будуть Віталій Горбачевський та Віталій Лузкарь.

Під час їх програми відкриватимуться таємниці магії, романтики та веселощів.

Більше двох десятків країн ілюзіоністи підкорили своїми незабутніми виступами. Вже багато років вони беруть участь у шоу-програмах міжнародного рівня.

Віталій Лузкарь - переможець третього сезону TV-шоу «Україна має талант», володар Призу глядацьких симпатій і премії Гран-Прі на Міжнародному Конкурсі ілюзіоністів. Представляє дуже гарні номери з білими голубами.  

Віталій Горбачевський - вчитель Лузкаря, володар безлічі престижних нагород і премій вітчизняного та міжнародного рівня: Міжнародного фестивалю фокусників (Монако, Монте-Карло), Mandrake D'Or Awards (Париж), World Magic Awards (Лос-Анджелес) та інших.

Досвід, талант і висока техніка виконання демонструватимуться в грандіозних номерах шоу ілюзії. Таємничий світ магії привідкриється для вас 18 грудня.  

Не пропусти!

Даруємо 2 квитки на шоу, яке відбудеться 18 грудня друзям сайту . Щоб їх отримати Вам необхідно:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на будь-яку подію з сайту moemisto.ua/km (підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися!  
2. Бути другом (підписником) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук  
3. Виконання умов 1 та 2 пунктів обов’язкова.

4. НЕ ЗАБУВАЙТЕ лайкнути це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartбіля фотографії yes) у цій афіші та

розповісти друзям        Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть! Переможці будуть визначені 18 грудня через random. Перші два переможця (під №1 та №2) отримають по одному квитку. 

Участь у розіграшах можуть взяти хмельничани. В інші міста квитки надсилатися не будуть.

Коментарі до події (71)
Отримуйте
регулярні оновлення