Вистава "№13 або олінклюзів"

16 листопада у Хмельницькій обласній філармонії відбудеться вистава "№13 або олінклюзів", початок о 19:00.

№13 або олінклюзів - це не просто готельний номер, за подіями в якому підглядають глядачі. Іронічна сатира на знайому всьому світу історію: впливовий політик і його секретарка.

У п'єсі англійського драматурга Рея Куні помічник британського прем'єр-міністра дебатів в палаті громад за краще затишний номер з видом на Біг-Бен і компанію напівроздягненої секретарки.

Все йде як по маслу, але в самий кульмінаційний момент відбулися коханці помічають у вікні тіло невідомого чоловіка. Ось тут-то все і починається ...

Вир комедійних подій, стрімкий розвиток сюжету і, як завжди буває в комедіях положень, непередбачувана розв'язка ... Політику тепер доведеться пояснити чому він не на роботі, а в готельному номері, та ще й з трупом.
 
Режисер-постановник - В'ячеслав Жила Художник-постановник - Мар'ян Савицький Музичне оформлення - Юрій Дзвонар Художник по гриму - Лара Сизова Продюсер - Слава Жила
 
У ролях: Олексій Вертинський, Слава Соломка, Олександр Папуша, Ліля Ребрик, Володимир Горянський, Макс Максимюк, Лариса Руснак, Віка Білан.

 

Деталі та придбання квитків за номером:

(0382) 79 44 74

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення