Вистава вінницького театру "Смішні гроші"

Вистава вінницького театру "Смішні гроші"

Вистава вінницького театру у Хмельницькому!

Комедія! Іскрометна детективна комедія положень відомого комедіографа Рея Куні «Смішні гроші» від заслуженого артиста України Петра Авраменка, відомого житомирського режисера! Вихор, каскад обставин, що міняються, наростають… загострюються… й вибухають до фіналу, змушують героїв миттєво реагувати, пристосовуватися, змінюватися і, зрештою, по-новому подивитися на своє життя.

Фабула проста, але заповнена нескінченно яскравою дією, гострим сюжетом, смішними колізіями і навіть елементами детективного жанру. Дрібний англійський службовець у свій день народження знаходить дипломат з великою сумою грошей. Бажаючи приховати від поліції свою знахідку, він потрапляє в непрості комічні ситуації, оправлені відвертим фарсом і театром абсурду.
Отож скромний бухгалтер, усе життя якого - це розмірена нудьга і чесна бідність, - випадково отримує кейс, в якому лежать цілковито божевільні гроші. І тепер заради них він здатний на все.

На ваших очах тихий клерк перетвориться на героя-коханця, маленька людина - на гангстера. І все аби втримати «свій» мільйон.

Квитки - від 120 до 250 гривень!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення