Новорічні свята у Кропивницькому: де і як відсвяткувати?

Тетяна
Автор:
Тетяна
12 листопада 2018

Наша редакція збирає для  читачів сайту Афіша Кропивницького інформацію про те, в яких ресторанах і кафе Кропивницького (Кіровограда) відсвяткувати корпоратив, а може провести яскраву, веселу вечірку або навпаки душевний і спокійний вечір? Як його можна організувати і хто нам в цьому може допомогти.

Новорічні свята у Кропивницькому: де і як  відсвяткувати?

 

Новорічні свята - це казкова пора. Час яскравих свят і сюрпризів для дітей, можливість зустрітися з колегами поза роботою. А як не зустрітися з друзями, кумами, хрещениками? Приводів для зустрічей велика кількість.

Наша редакція збирає для наших читачів інформацію про те, в яких ресторанах і кафе Кропивницького (Кіровограда) відсвяткувати корпоратив, а може провести яскраву, веселу вечірку або навпаки душевний і спокійний вечір? Як його можна організувати і хто нам в цьому може допомогти. Все написано нижче. Отже, давайте ближче до суті:

Головний символ і атрибут новорічного настрою - це звичайно ж Дід Мороз і Снігуронька! Створити справжню різдвяну або новорічну казку вам допоможе агентство святкових послуг «Салон Надія». Тут працюють професіонали своєї справи, які ще трохи і чарівники))).

Замовлення костюмів та Діда Мороза у Кропивницькому

Ось перелік послуг агенції  "Надії":

1. Прокат маскарадних костюмів для новорічних ранків для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
2. Прокат костюмів для підлітків шкільного віку для проведення тематичних вечірок і новорічних вистав, заходів, вистав.
3. Прокат новорічних костюмів та аксесуарів для студентів і дорослих для організації стильних вечірок і проведення корпоративів та інших святкових заходів.
4. Послуги з проведення та музичному супроводу святкових заходів та корпоративів. Концертні номери для вечірок будь-якого формату
5. Послуги з організації привітання Діда Мороза та Снігуроньки, Санта Клауса і його помічниці, Святого Миколая та інших казкових героїв. (Варіанти послуг: Робота в дитячому садку за сценарієм наймача. З сценарієм "салону Надія" на збірному ранку для дітей підприємства або організації. Зі своїм вітального-ігровим блоком на вечірці або корпоративі. Індивідуальний виїзд додому до замовника з поздоровленням Діда Мороза і Снігуроньки .)
6. Послуги з організації і проведення казкового новорічної вистави для дітей різного віку за запитом від організацій і підприємств на базі їх актових залів, або інших пристосованих приміщень, або в кафе і ресторанах.
7. Оформлення новорічним і різдвяним декором залів і приміщень для проведення святкових заходів, вистав, вечірок і корпоративів. Створення декорацій для вистав і казок.
8. Оформлення фотозон, прес волів і бренд волів, місць для фотографування з метою додаткової реклами і поширення інформації про ваші заходив соцмережах.
 
Агентство нерухомості «Салон Надія» знаходиться в Кропивницькому (Кіровограді) за адресою вулиця Верхня Биковська, 76. Телефони для довідок: 050-579-25-61, 050-579-25-62; 096-679-86-32; (0522) 27-52-25. 



Кафе GRAND Canyon

Адреса: м.Кропивницький, вул. Полтавська, 83.
Замовлення: 066-114-21-32, 097-229-98-63.
Фішка:
- смачний та ситий стіл;
- крутий DJ MaxDay;
- чарівна ведуча Ірочка Погребняк;
- привітання Діда Мороза та Снігурки.
Вартість: 
500 грн з людини (меню, программа та музика).
В програмі: святкова програма з чарівною ведучою Іриною Погребняк, музичний супровід DJ MaxDay, привітання Дідка Мороза та Снігурки.
instagram   facebook   Сайт 


Кафе КОЛІЗЕЙ

Адреса:м. Кропивницький, провулок Річний, 7а.
Замовлення банкету:099-000-64-66, 098-803-00-94.
Фішка:великий просторий зал, зручний для проведення банкетів. Якщо вам потрібно відсвяткувати День народження, ювілей, корпоратив або будь-яке інше торжество, кафе Колізей - це найкраще місце для відпочинку! Що може бути яскравішим і феєричнішим на банкеті, ніж жива музика, кольоровий дим, мильні бульбашки.
Вартість:банкетний зал з програмою і святковий стіл вартістю 600 грн з людини.
У програмі:Дід Мороз з подарунками, чарівна ведуча, Годунко Максим - діджей та музикант. Безліч конкурсів та подарунків.
Для бронювання замовлення необхідно звернеться за зазначеною адресою або по телефону!


Кафе АЛСАН

Адреса: вулиця Верхня Пермська, 39, Кропивницький (місто).
Замовлення столиків та банкетів:095-839-17-24.
Фішка:гаряча сауна зігріє вашу веселу компанію холодним зимовим вечором!
Про програму: для кожного новорічна ніч - це чарівний час, який потрібно провести максимально радісно і безтурботно. Запрошуючи Вас на свій карнавал, ми обіцяємо Вам масу цікавих конкурсів, відмінний настрій, пісні і танці, а також подарунки. Кожній компанії від 8 чоловік шампанське в подарунок.
facebook



Кафе БОГЕМА

Адреса кафе: м.Кіровоград, вул. Яновського, 104.
Замовлення столиків та банкетів: 0522-33-63-31, 050-922-01-85. 
Мрієте відпочіті и розслабітіся, поїдаючі смачні делікатеси європейської кухні? Відмінним місцем для колективного святкування новорічної вечірки буде кафе «Богема». Це недороге, але статусне місце. Приємний інтер'єр в спокійних тонах і живі рослини сподобаються всім, хто вирішить сюди зазирнути. І не важливо - прийдете ви сюди посидіти з приємною компанією або ж вирішите відзначити грандіозне торжество - тут вам будуть раді завжди. 
«Богема» пропонує своїм відвідувачам страви української та європейської кухні. До речі, в закладі недавно оновили меню, значно розширивши асортимент м'ясних страв, десертів, коктейлів.
Так що ласкаво просимо! 



НАШЕ КАФЕ


НАША адреса:
р-н Ковалівка, вул. Вокзальна, 29
(на протилежній стороні від УкрЕксімБанку).
Замовити все можна за телефоном: 
(099) 057-02-21, (097) 273-65-63
Ну от ТИ ЗАМОВИВ КОРПОРАТИВ у НАШОМУ КАФЕ і отримав подарунок!
І круто, що у кожного - це "свій" подарунок і свої емоції!
Свій корпоратив і свої страви, свої Снігуроньки та свої корпоративні веселощі!
І для тих, хто ще чекає на запрошення - 
ЗАПРОШУЄМО отримати "СВІЙ ВЛАСНИЙ ПОДАРУНОК"
Твій гаманець буде приємно здивований
Заходь, замовляй, отримай!
Завжди_дуже_смачно!
facebook


Дізнатися про вартість та умови розміщення в цій статті можна написавши на емейл [email protected] або зателефонувавши по телефону 066-46-808-46

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...