Євген Кот «Танцюй зі мною, Україно»

Євген Кот «Танцюй зі мною, Україно»

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Концерт Євген Кот «Танцюй зі мною, Україно» в Кропивницькому відбудеться 26 березня о 18:00 в Філармонії

Топовий хореограф-постановник, режисер, переможець проектів «Танцюють всі», «Танці з зірками» та суддя шоу «Україна має талант», «Танці World of dance” Євген Кот вирушає в тур Україною з власним авторським танцювальним шоу “Танцюй зі мною, Україно”.

Довгоочікуваний проект побачать глядачі в кожній частині України. В шоу беруть участь топові танцівники найвідоміших перфомансів України. “Танцюй зі мною, Україно” – це унікальне дійство на великій сцені, що об’єднає неймовірну хореографію та стендап Євгена Кота, грацію Наталі Татарінцевої! Їх кохання створить вібрації які проникнуть в серця кожного глядача, аби залучити щонайбільше людей танцювати заради життя.

На вас чекатимуть не лише високоякісні постановки, а й сенсаційні зізнання. Шоу складатиметься з трьох блоків: “Танцюй”, “Зі мною”, “Україно”, у кожному з яких глядачі відкриють для себе глибокі сенси.

Особливий блок буде присвячений український культурі та нашій самоідентифікації. Запрошуємо до Танцю! Частина прибутку буде направлена на благодійність!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення