Творчий звіт хореографічного ансамблю "Світанок"

Творчий звіт хореографічного ансамблю "Світанок"

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

18 січня кропивничан запрошують до обласної філармонії, де відбудеться творчий звіт у двох відділеннях народного хореографічного ансамблю "Світанок". захід приурочений 15-ій річниці заснування колективу.

Народний хореографічний ансамбль «Світанок» – колектив, який перетворює український танець на яскраве та незабутнє для глядачів дійство.
«Світанок» можна назвати серцем і душею центру позашкільного виховання «Ліра» навчально-виховного об’єднання №25. Заснований у 2004 році ансамбль зараз під керівництвом Максима Печененка, члена національної хореографічної спілки України.

У своїх танцювальних номерах колектив поєднує традиції із новаторськими прийомами, тим самим створюючи різностороннє, динамічне шоу.
 «Світанок» є постійним учасником різноманітних конкурсів, семінарів, концертів за святкових заходів. Це найкращий колектив в сучасній історії народного танцю за підсумками Міжнародного конкурсу «Summer Best Fest-2017», переможець Всеукраїнської премії в області хореографії «Ukraine Dance Awards-2015» – «Фольк колектив року», лауреат престижних змагань, переможець цікавих проектів та володар 16-ти премій «ГРАН-ПРІ» конкурсів всеукраїнського та міжнародного масштабу.

Концерт розпочнеться о 16:00.
Приходьте та насолодіться незабуднім шоу від професійних танцюристів!
Деталі за номером (050) 48-48-998

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення