Безкоштовні курси медитації в грудні

Безкоштовні курси медитації в грудні

Запрошуємо на щотижневі безкоштовні заняття з медитації від Перших курсів медитації у Львові. Вони проходитимуть щочетверга о 19-00 у студії MANTRA HOUSE.

Медитація - це не просто модне слово з інтернету, це щоденна корисна звичка мільйонів успішних людей по всьому світу. 

Для когось медитація - спосіб позбутися стресів та/або вийти з депресії, комусь медитація допомагає зупинити внутрішній діалог і навчитись зосередженості й концентрації, хтось за допомогою медитації пом'якшує перебіг хронічних хвороб, інші - розвивають творчі здібності, крім того медитація сприяє позбавленню від шкідливих залежностей та є першим кроком на шляху до самопізнання і самореалізації.

На Перших курсах медитації у Львові кожен має можливість опанувати прості та дієві техніки мантра-медитації абсолютно безкоштовно, адже за давньою традицією вчителів медитації ніхто і ніколи не бере за це знання гроші.

Жодного самонавіювання, ніяких пігулок, відсутність радикальних життєвих змін чи специфічних вимог - прості й дієві техніки мантра-медитації стануть в нагоді всім і кожному, хто витратить трохи часу на те, аби їм навчитися. 

Не потрібно попередньо реєструватись, не потрібно мати попередній досвід медитацій, не потрібно бути кимось іншим, ніж Ви є. Просто приходьте, най навіть із цікавості.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення