Де у Львові можна замовити доставку продуктів: ТОП-4 місць

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
23 березня 2020

Під час карантину всіх закликають якомога рідше виходити з дому. Для цього містянам пропонують скористатися онлайн-доставкою продуктів. Де можна замовити все необхідне, далі у нашому огляді. 

Де у Львові можна замовити доставку продуктів: ТОП-4 місць

1. МЕТРО

Мережа гіпермаркетків "МЕТРО" пропонує скористатися їхнім інтернет-магазином. У ньому Ви можете замовити всі необхідні товари - від побутової хімії до консервів. 

2. Ашан

Замовити всі необхідні продукти можна і в "Ашані". Забрати замовлення можна у кілька способів - в обраному магазині, у відділенні Нової пошти або отримати вдома за допомогою кур’єра. Вартість доставки кур'єром - 89 гривень.

3. Шувар

Шувар також пропонує затаритися продуктами, не виходячи з дому. Замовлення приймають на суму від 300 грн, у межах 10 км від Львова - від 350 грн. 

4. Рукавичка

Щоб замовити продуктовий набір з цього магазину, Вам необхідно зателефонувати на гарячу лінію 0 800 50 81 50 або заповнити форму за посиланням. Мінімальне замовлення - 250 грн. 

Будьте здоровими! 

Події по темі:
Коментарі до події (2)
  • Olha Vovkohon 24 Березня

    в Ашані і Метро вже тиждень неможливо замовити невідомо на скільки днів уперед. В Шувару і Рукавички невеликий вибір і дорожче. Рукавичківстка гуглформа, то взагалі незручно))
  • Ірина Бомк 24 Березня

    А на сайті "Шувару" ПИШЕ ЩО ДОСТАВКА ВІД 500 ГРН.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...