Де у Львові можна зустріти Новий рік: ТОП-4 святкових локацій

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
26 грудня 2017

До Нового року залишилося лічені дні. Якщо Ви досі не вирішили, де відзначатимете це свято, то не засмучуйтеся. Сайт Moemisto.ua зібрав для Вас кілька цікавих ідей для святкування Нового року. 

Де у Львові можна зустріти Новий рік: ТОП-4 святкових локацій

1. Новорічна вечірка у Парку культури 

Драйвова музика від кращих діджеїв, запальні ведучі та оригінальні конкурси - святкування Нового року у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького вдасться на славу. Організатори обіцяють, що у новорічну ніч ніхто не сумувати.

2. Новий Рік 2018 у "Вандлері" 

Тревел-кафе "Вандлер" запрошує усіх охочих відзначити Новий рік. Відвідувачі дивуватимуть надзвичайно смачними стравами, якісною музикою та дружньою атмосферою. Заклад каже, що докладе максимум зусиль, аби для його гостей новорічна ніч стала незабутньою.

3. Вечірка Disco Party 2018 New Year 

На відвідувачів очікує новорічна ніч у стилі Disco 80`s. Розіграш спа-туру в Будапешт, сертифікати від партнерів та безліч подарунків - святкова вечірка вдасться на славу!

4. Вечірка "Новорічна ніч в стилі Picasso" 

Нічний клуб Picasso також кличе усіх на святкування Нового року. Організатори готують для львів'ян та гостей міста насичену програму. На Вас очікує новорічне меню, святкова дискотека та вибухові емоції. 

БІЛЬШЕ НОВОРІЧНИХ ВЕЧІРОК У ЛЬВОВІ ШУКАЙТЕ ТУТ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...
Робота водієм у Львові: вимоги і переваги
Робота водієм у Львові: вимоги і пе... Ринок праці постійно розвивається, і серед популярних напрямків — робота водієм у Львові. Ця професія вимагає не тільки...