Де відпочити з дітьми на вихідні: ТОП-5 подій у Львові

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
28 липня 2017

Сайт Moemisto.ua підготував кілька варіантів, як весело та з користю провести вихідні з дітками. Ми впевнені, що малеча буде у захваті від запропонованих розваг. Принагідно бажаємо усім яскравого відпочинку, а також незабутніх емоцій. 

Де відпочити з дітьми на вихідні: ТОП-5 подій у Львові

1. Квест "Веселі пірати" у лісі пригод "Шервуд" 

Сезон піратських пригод відкрито! Приходьте разом з дітками у Парк культури, аби зануритися в атмосферу морів і пошук скарбів. На Вас очікує зустріч з Капітаном Гаком, піратські танці та чимало інших розваг.

2. Кулінарний майстер-клас від учасниці проекту "Мастер-шеф" 

Якщо Ваша дитина полюбляє готовити, то рекомендуємо привести її на кулінарний майстер-клас від Наталії Петрик. Вона навчить малечу готовити десерт "Айсберг". Не вагайтеся, бо вхід - вільний!

3. Анімація "Бігфут молодший" 

Кінотеатри Львова запрошують на перегляд пригодницької анімації "Бігфут молодший". Головний герой - хлопчик Адам, який відправиться у подорож всього свого життя. До речі, мультик озвучив гуморист та телеведучий Сергій Притула.

4. День дружби у "Веселому вулику" 

30 липня - Міжнародний день дружби. Сімейно-розважальний центр "Вулик" запрошує відсвяткувати це. Для гостей готують цікаві подарунки, а ще чимало забав та ігор. 

5. Майстер-клас "Веселі будиночки" 

Майстер-клас "Веселі будиночки"відбудеться у магазині Akvarel 29 липня. Ви і Ваша дитина зможете розписати сумку креативними будиночками. Не забудьте попередньо зареєструватися!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!