Не обпечіться: ТОП-6 спекотних подій серпня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
01 серпня 2017

"Як Ви провели літо? - Поглядом" :) Друзі, чули цей жарт? Аби з Вами такого не трапилося, сайт Moemisto.ua допоможе Вам урізноманітнити серпень. Одним словом, проведете останній місяць літа цікаво та яскраво!

Не обпечіться: ТОП-6 спекотних подій серпня

1. Фестиваль "Я обираю здоров'я" 

Спортивні майстер-класи, конкурси та розваги для дітей - фестиваль стане відмінним відпочинкою для усієї сім'ї. Окрім цього, для відвідувачів підготують ярмарок еко-товарів та концерт. Ще один плюс, що вхід на фестиваль - вільний.

2. Виставка скульптури з фонду музею Дзиндри 

Не поспішайте проходити мимо цієї події! Виставка абстрактних скульптур дійсно заслуговує на увагу. Ви побачите оригінальні роботи, які неодмінно надихнуть Вас на креативні ідеї.

3. Концерт "Будь Україно!" 

Святковий концерт пройде з нагоди до Дня Незалежності України. Ви зможете насолодитися творами Лисенка, Стеценка, Китастого, Соневицького, Білаша. Мелодійні звуки фортепіано неодмінно Вас зачарують!

4. Вечірка з голландським діджеєм ZROQ

Відвідувачів своєю музикою забавлятиме голландський діджей та продюсер - неперевершений ZROQ. Зірковий гість має чим здивувати.  

5. Фестиваль локальних продуктів "Повен Стіл" 

18 і 19 серпня ринок "Шувар" наповнять локальними продуктами. Фермерські сири та молочні продукти, домашні ковбаси, паштети, копченості, рибу, джеми - асортимент Вас вразить! А ще на фестивалі заплановані кулінарні воркшопи, призи та розваги.

6. Серпневі майстер-класи від "Сверлика" 

Торгово-розважальний центр King Cross Leopolis запрошує на серпневі майстер-класи від "Свердлика". Вони проходитимуть щонеділі. Беріть діток і відпочивайте з користю!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!