Осене, привіт: ТОП-5 подій вересня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
04 вересня 2017

Прощавай, літо! Осене, привіт! Друзі, не сумуйте за літніми днями, адже цьогорічна осінь буде дуже багатою на цікаві події. Чого тільки вартує вересень зі своїми анонсами. Аби підняти Вам трішки настрій, сайт Moemisto.ua підготував добірку найпопулярніших подій, які відбудуться найближчим часом. Не забудьте їх занотувати :)

Осене, привіт: ТОП-5 подій вересня

1. Форум видавців у Львові 

Львів уже вкотре перетворять на книжкову столицю України. На найочікуванішу подію осені з'їдуться чимало книгоманів. Книжковий ярмарок, презентації нових книг, автограф-сесії з відомими письменниками, закордонні гості - усього перелічувати не будемо, бо вже є детальна програма Форуму. Пропонуємо з нею ознайомитися!

2. Комедійна вистава "Він моя сестра" 

Для глядачів готують суперкомедію від режисера Віталія Малахова. Оригінальний сюжет, яскраві костюми та чудова гра акторів - гарний настрій гарантований! До речі, не забудьте завчасно придбати квитки, бо вони розходяться, як гарячі пиріжки. 

3. Вуличний фестиваль "Золотий лев на вулиці - 2017" 

Щороку Львів стає величезною театральною сценою. Цей рік не виняток. На вуличний фестиваль "Золотий лев" завітають вуличні театри з України, Польщі, Португалії, Чехії, Франції, Білорусії та іних країн. А ще знаєте що? У рамках вуличного фестивалю пройде грандіозний карнавал. Цього просто не можна пропустити!

4. Прем'єра вистави "Трансформери у пошуках планети"

Організатори кажуть, що мають чим здивувати! У виставі задіяні 18 унікальних персонажів, а ще лазерне та світлове шоу. Тому, буде цікаво не лише дітям, а й дорослим! Квитки на виставу Ви можете придбати на нашому сайті прямо зараз!

5. Концерт гурту "Бумбокс"

Концерт українського гурту пройде у рамках масштабного туру "Голий король". До нової платівки увійде шість пісень. Яких саме, можете прочитати в анонсі події.  

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!