Насичений квітень: ТОП-4 цікавих подій Львова

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
03 квітня 2017

Концерти, святкові ярмарки та виставки – квітень виявився багатим на цікаві події. Так що можете вже розплановувати час, аби відвідати хоча б кілька з них. 

Насичений квітень: ТОП-4 цікавих подій Львова

1. Святкова програма «Великдень у Гаю 2017»

Шевченківський гай запрошує львів'ян та гостей міста відсвяткувати Великдень. Організатори готують програму, насичену різноманітними забавами, майстер-класами та частуванням. Ідеального місця для сімейного відпочинку годі і придумати.

2. Фотовиставка американського фотографа Йосипа Сивенького

Фотовиставка розповідає про активістів Майдану, а також українських військових. Роботи вийшли дуже емоційними та чуттєвими. Одразу кажемо, що ця виставка не залишить нікого байдужим.

3. Концерт гурту зі Словенії Kontradikshn

Словенський електро-рок гурт виступить у ресторані-пабі The Gas Station. Музиканти обіцяють подарувати присутнім неймовірні емоції та заряд позитиву. Їхня музика – це унікальний мікс брейк-біту, сучасної електронної музики і drum'n'bass. Маєте нагоду їх почути!

4. Вистава «Весела корчма»

Театр «Воскресіння» запрошує на перегляд вистави «Весела корчма». Ви побачите гумористичну виставу за творчістю єврейського письменника Шолом-Алейхем.

Більше подій, які відбудуться у квітні, шукайте ТУТ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...
Робота водієм у Львові: вимоги і переваги
Робота водієм у Львові: вимоги і пе... Ринок праці постійно розвивається, і серед популярних напрямків — робота водієм у Львові. Ця професія вимагає не тільки...