Скандальні результати Євробачення - Що трапилося на конкурсі?

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
24 лютого 2019

Національний відбір на пісенний конкурс "Євробачення-2019" завершився скандалом! Українці розкритикували оголошену переможницю!

Скандальні результати Євробачення - Що трапилося на конкурсі?

Українці у соціальних мережах розкритикували переможницю Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019"! Нею стала неординарна MARUV. Причиною скандалу стала інформація, що новоспечена переможниця влаштовує концерти у Росії. Відтак звідусіль посипалися коментарі: "Соромно! Невже у нашій країні немає більш достойного представника?", "Її взагалі не мали допустити до участі в конкурсі", "Цьогорічний відбір - це ганьба".

На реакцію українців вже зреагувала Національна суспільна телерадіокомпанія. Вона заявила, що ще не прийняла остаточне рішення про участь MARUV у пісенному конкурсі. 

"Зараз ми маємо затвердити або погодити переможця, який поїде від України. І ми, як Суспільне мовлення, дослухаємося до суспільства. В суспільстві зараз є різні думки, чи виконавець, який має концертну діяльність у Росії може представляти Україну! В нашому договорі є пункт, який нам потрібно обговорити з MARUV" - додала членикиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії Олександра Кольцова.

А що Ви думаєте про це?

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Petro Myronenko 24 Лютого

    Мені закидають провину за те, що я неповажно відгукнувся про Джамалу за її судійську діяльність у Національному відборі Євробачення-2019.

    Пояснюю.

    Для мене не існує авторитетів, коли мова йде про національні інтереси України.

    Джамала має заслуги перед Україною за представлення на Євробаченні попередніх років. Але це вже історія. Кожна людина має поводити себе гідно за будь-яких умов.

    Хто і що представлено на Національному відборі Євробачення-2019? Де там Україна і українська культура?

    Мені кажуть, що там співають англомовні пісні. Співають і англомовні, співають і національними мовами.

    Сьогодні Україна має преставляти світові свою культуру, свою національну гідність і прославляти все Українське.

    І прославляти мають патріоти України, а не сумнівні особи, які шляються по країні-агресорові.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!