Вибуховий березень: 5 яскравих подій Львова

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
02 березня 2018

Весна - це нові можливості, яскраві емоції та приємні несподіванки. Аби вона у Вас розпочалася вдало, сайт Moemisto.ua зібрав цікаву добірку анонсів. Ну що ж, готові провести березень яскраво? Тоді занотовуйте події!

Вибуховий березень: 5 яскравих подій Львова

1. Вистава "За двома зайцями"

Театральна прем'єра! Для відвідувачів готують улюблену комедійну п’єсу, яку написав український драматург Михайло Старицький. Театрали обіцяють багато жартів. Тому, якщо хочете подивитися, як харизматичний Свирид Петрович зачаровуватиме Проню Прокоповну і Галю, то гайда на виставу.

2. Pianoбой з камерним оркестром у Львові

Музикант готує для своїх шанувальників найкращі композиції. Він їх виконає у супроводі камерного оркестру. Приходьте та насолодіться неповторним звучанням!

3. Навколо світу та навколо життя: Леся Нікітюк у Львові! 

До Львова завітає харизматична ведуча телепрограми "Орел і решка" - Леся Нікітюк! Вона поділиться з присутніми найцікавішими моментами з навколосвітніх подорожей. На це варто піти!

4. Фестиваль Lviv Wedding Festival 2018

Для тих, хто планує одружитися, ця подія є справжньою знахідкою. Ви зможете поспілкуватися з найкращими представниками весільної індустрії, побачити виступи артистів, відвідати шоу-руми, взяти участь у розіграшах… Та ще й Вам запропонують усі необхідні весільні послуги.

5. Найшвидший піаніст на Планеті у Львові 

Львів прийме віртуозного піаніста, який здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою. Такого Вам ще точно не доводилося бачити і чути! Концерт обіцяє бути фантастичним!

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...
Робота водієм у Львові: вимоги і переваги
Робота водієм у Львові: вимоги і пе... Ринок праці постійно розвивається, і серед популярних напрямків — робота водієм у Львові. Ця професія вимагає не тільки...