Відірвись на повну: Найочікуваніші концерти листопада

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
06 листопада 2017

Листопад обіцяє бути не менш насиченим, ніж жовтень! Тому, не розслабляйтеся, а, навпаки, сплановуйте свій відпочинок та дозвілля на найближчі тижні. 

Відірвись на повну: Найочікуваніші концерти листопада

1. Концерт гурту "Машина времени" 

Легендарний гурт готує для слухачів нову програму з назвою "Світом править любов". На концерті прозвучать не лише нові пісні, а й класика майже за півстоліття. Якщо Ви ще не придбали квитків, то поспішіть, бо вони розходяться, як гарячі пиріжки.

2. Британський дует Hurts з концертом у Львові

Музиканти завітають до Львова вперше! Вони привезуть зі собою низку визнаних хітів. Окрім цього, присутнім презентують новий альбом під назвою Desire. 

3. Концерт Joe Cocker tribute 

Ви цього не можете пропустити! Кращі музиканти Львова виконають музичні шедеври легендарного співака - Джо Кокера. Ще є трішки вільних квитків, тому маєте нагоду їх придбати. 

4. Концерт Степана Гіги "Все хіти або Історії кохання" 

Для поціновувачів української естради! Музикант виступить у супроводі естрадно-симфонічного оркестру L J O. Він обіцяє подарити своїм шанувальникам море незабутніх емоцій. 

5. Panivalkova з концертом у Львові 

Жіноче тріо Panivalkova підготували для своїх шанувальників безліч музичних сюрпризів, неймовірні сценічні образи та нові композиції. До речі, музиканти характеризують свій стиль як "чуттєвий мінімалізм". То ж не пропустіть їхніх виступ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!