Як це було колись: раритетні фотографії Львова

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
28 жовтня 2020

З кожним роком місто Лева змінює свій вигляд. На львівських вулицях більшає новобудов зі сучасними магазинами. Тому пропонуємо Вам переглянути раритетні світлини, аби побачити, яким колись був Львів.

Як це було колись: раритетні фотографії Львова

1. Головна площа міста

Друзі, Ви впізнали площу Ринок? Коли зроблене фото, не відомо. Однак нам здається, що вона у загальному практично не змінилася. Місту вдалося зберегти унікальні пам’ятки архітектури.

2. Проспект Шевченка

Ще одна центральна місцина Львова. Якщо пригледітися, то можна побачити, що усі чоловіки мають капелюхи. Дуже колоритна та цікава фотографія.

3. Площа Галицька

Тут її важко впізнати. Ну принаймні ми довго придивлялися. А Ви одразу помітили, що на світлині зображена площа Галицька?

4. Початок вулиці Личаківської

Ось так виглядала Личаківська колись. Начебто, затишніше було… Чи Ви так не думаєте?

5. Оперний театр

Фотографію було зроблено ще у 1943 році. Оперний театр не міняється. 

Події по темі:
Коментарі до події (2)
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...