Який курорт Грузії обрати для літнього відпочинку

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
21 травня 2019

Щойно минають Великодні та травневі свята, українці починають планувати літні відпустки. На щастя, сьогодні немає проблем з вибором курорту. У цьому питанні туристи спираються на особисті уподобання та розмір бюджету, який заплановано на відпочинок. Чи не тому тури в Грузію сьогодні мають попит серед мандрівників з України.  

 

Який курорт Грузії обрати для літнього відпочинку

Чим популярна Грузія для літнього відпочинку?

Грузія — надзвичайно країна, яка полонить кожного своїми мальовничими краєвидами, стародавніми традиціями та неймовірно смачними стравами. А ще туристам до вподоби субтропічний клімат та можливості для оздоровлення. Але найбільша цінність цієї території — люди. Місцеві жителі славні своєю гостинністю. Крім того, від подорожі Грузією будуть у захваті поціновувачі виноробства. Адже грайливий напій, зароджений у соковитих виноградниках під лагідним кавказьким сонцем, відомий на весь світ.

Варто також виділити ще чотири причини, чому Грузія дуже популярна серед туристів:

  • Море. Якщо ви мрієте відчути на собі ласкаві обійми Чорного моря, то грузинські морські курорти радо чекають на вас. Пляжі облаштовані всім необхідним, що потрібно відпочивальникам для комфортабельної відпустки. Завжди є можливість обрати гальковий чи піщаний пляж.
  • Лікувальні курорти. Грузія надає унікальну можливість поєднати приємний відпочинок з корисним. У країні чимало бальнеологічних та гірськокліматичних курортів, що різняться між собою усілякими природними факторами.
  • Відпочинок у горах. Тут практикується активний відпочинок ту вигляді трекінгу, походів, альпінізму. А останнім часом активно став розвиватися СПА відпочинок в горах.
  • Екстремальні емоції. Шанувальникам адреналінових відчуттів тут доступні майже всі види екстремального відпочинку. І це все завдяки невластивому рельєфу та сприятливому клімату.

3 кращих курорти Грузії для літнього відпочинку

  1. Батумі. Найкращий морський курорт кавказької країни. Приваблює теплим і чистим морем, хоча не всім до вподоби галькове дно. Через нього відпочивальникам доводиться купатися у спеціальному взутті та орендувати лежаки. Проте у місті багато визначних пам’яток, які варто відвідати у вільний від пляжу час. Крім того, тут велика пропозиція у житловому секторі та чудові можливості для шопінгу.
  2. Кобулеті. Якщо ви трохи сумуєте за радянським курортами, але все вже встигли оцінити переваги сучасного європейського сервісу, то цей курорт якнайкраще поєднує це в собі. Туристи приїжджають сюди заради 10-кілометрового пляжу, санаторіїв та майже цілющого чорного піску. Особливо сюди варто приїхати людям з серцевими проблемами та хворобами опорно-рухового апарату.
  3. Чаква. Якщо ви плануєте вибрати курорт Грузії для відпочинку з дітьми, то цей курорт саме для вас. Тут надзвичайно спокійне місце, кількість відпочивальників ніколи не буває надто великою, а пляжі — піщані. Цей курорт створений саме для тих, хто цінує помірний та безпечний відпочинок. В околицях міста розташовані руїни фортеці Петрі, куди можна замовити екскурсію як дорослим, так і дітям.

Переваги відпочинку за гарячою путівкою

Звичайно, можна заздалегідь забронювати тур у Грузію, щоб стовідсотково бути впевненим, що подорож здійсниться. Але можна значно заощадити кошти на відпочинок, якщо скористатися гарячою пропозицією туристичної компанії «Бізнес Візит». Туроператор завжди має змогу запропонувати тур, до вильоту якого залишається тиждень-другий чи кілька днів.

До переваг такого відпочинку належить знижена вартість путівки, при чому рівень сервісу залишається на тому ж високому рівні. Але якщо ви наважилися придбати гарячий тур, майте дійсний біометричний або закордонний паспорт будьте готові збирати валізи у найкоротший термін.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!