Open Kids з концертом у Львові

Open Kids з концертом у Львові

Всі анонси від: Клуб Malevich

Львів, ви готові? 20 травня 2018 року в 19-00 у Malevich відбудеться яскравий і масштабний сольний концерт популярної тин-групи Open Kids в рамках Всеукраїнського туру «Покоління Танці».

Група OPEN KIDS - це більше, ніж культова дитяча поп-група. Це п'ятеро професійних і яскравих виконавиць, які представляють собою нове явище європейської музичної індустрії і надихають своїм прикладом десятки тисяч дітей по всьому світу, закликають їх вірити в мрії, втілювати їх в реальність і змінювати цей світ на краще. Сотні тисяч шанувальників, тури з аншлагами, багатомільйонні перегляди кліпів, визнання кращих телеканалів країни, нагороди «Прорив року», «Краща група» і «тінейджерські проект року», і це далеко не повний список досягнень всього лише за п'ять років існування проекту. Вони підкорили серця не тільки ровесників, а й дорослих!

Open Kids єдина підліткова група в Україні, яка взяла участь в наймасштабнішою музичної премії «М1 Music Awards 2016» і була номінована в категорії "Проект року". Без Open Kids не проходить жодне дитяче захід. Учасниці OPEN KIDS: Лера Дідковська, Анна Бобровська, Ангеліна Романовська, Юлія Гамалій та Анна Музафарова. Чекаємо тебе і твою сім'ю на нашій крутий тусовці!

Потанцюємо як слід? Ми точно знаємо, що ти повинен бути з нами 20 травня 2018 року в 19-00 у Malevich. Адже тебе чекає яскраве повномасштабне вокально-танцювальне шоу від групи Open Kids. Тільки живий звук і живі емоції!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення