Кулінарний міні-курс "Домашній кондитер" проходитиме у First Culinary School з 2 до 4 лютого. Початок - о 10.00.
Учасники, зокрема, навчаться готовити такі десерти:
- Тарт "Пекан";
- Тарталетки з горіховим мусом "Пекан";
- Трюфель з карамелізованим лісним горіхом;
- Шу класичні "Шоколад-вишня";
- Торт "Опера";
- Шоколадний фондан;
- Шоколадний кекс Grand Marnier;
- Мусовий торт "Помаранч" (мандарин, морква);
- Макаронс (малина).
"На цьому майстер-класі Ви зможете для себе відкрити основи домашньої кондитерської справи", - додають організатори.
Зареєструватися на курс можна тут.
Після закінчення курсу учасник отримує сертифікат та рекомендації щодо працевлаштування за бажанням.