Fresh Classics - Концерт

Класика завжди молода! І концерт Fresh Classics вкотре це підтвердить. В рамках Академії INSO-Львів Юні віртуози – переможці міжнародних конкурсів виконають сольні партії в шедеврах світової класики. Підкреслити талант молодих музикантів допоможе яскравий й емоційний, вже добре відомий в Україні та далеко за її межами симфонічний оркестр "INSO-Львів".

Диригент - неперевершений Ярослав Шемет! Чотири солісти, чотири віртуозні шедеври, чотири світи - і ТИ! Stay Classy & Forever Young з класичною музикою! Адам Весоловський Gliss Concerto для тромбона і струнного оркестру Вольфганг Амадей Моцарт Концерт для кларнету з оркестром ля-мажор, KV 622 Ніколо Паганіні Концерт №1 для скрипки з оркестром ре-мажор, ор. 6 Анрі В'єтан Концерт № 5 для скрипки з оркестром Ярослав Мейснер, тромбон (Польща) Дмитро Фонарюк, кларнет (Україна) Богдан Луц, скрипка (Україна) Теодор Каськів, скрипка (Швейцарія) Академічний симфонічний оркестр "INSO-Львів" Ярослав Шемет, диригент (Україна - Польща).

Концерт відбудеться у співпраці з Львівською середньою спеціалізованою музичною школою-інтернат ім. Соломії Крушельницької.

Запрошуємо 23 березня в суботу о 18.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення