Тут був мій дім - Імерсивний виставковий проєкт

Тут був мій дім - Імерсивний виставковий проєкт

Імерсивний виставковий проєкт «Тут був мій дім» це унікальне поєднання різних виставкових прийомів для демонстрації наслідків російського вторгнення у найбільш охоплюючому форматі з можливих — у панорамній фотографії на 360 градусів.

Задіяні проєкції, відео, звук, навіть дим. І, звісно, VR-окуляри з можливістю опинитися прямо в серці зруйнованих міст та QR-посилання на панорамні світлини на сайті проєкту 360war.in.ua. Матеріалом стали більше 1620 світлин з майже 250 локацій у 39 населених пунктах, відзнятих за два роки панорамним фотографом Дмитро Малишевим. 

З першого по третій поверх «Порохової ВЕЖІ» розповідається історія руйнувань українських міст російською армією — від холодної енциклопедичної хронології вторгнень до найбільш болючих для кожного українця втрат — руїни театрів, дитячих садочків, літака АН-225 «Мрія»  і безкінечної кількості колись обжитих будинків. За задумом організаторів, саме так можна нагадати самим собі дуже просту річ: незалежно від того, де ми зараз живемо, де ми жили раніше, це все — наш дім.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення