Кролик Петрик: Втеча до міста

Кролик Петрик: Втеча до міста

Всі анонси від: ТРЦ Victoria Gardens

Спокійне сімейне життя – це, звичайно ж, добре, але не для тих, хто завжди жадає пригод. Саме такий Кролик Петрик – йому хочеться потрапляти в різні незручні ситуації, а не сидіти вдома. Тим більше у нього є відчуття, що його взагалі не цінує його найкращий людський друг Джеремі. Краще піти з ферми, де живе вся його кроляча сім'я та друг у місто, де можна хоч розважитися на повну. Його рідня й інші звірі не могла залишити Петрика одного та пішли за ним – і кролики, і їжачиха, і борсук, і порося. І найгірше те, що він втягнув їх у неприємності, адже пограбування фермерського ринку пішло не за планом. Петрику треба вибрати між порятунком сім'ї, яким складно допомогти, і новими друзями.

Це продовження проекту 2018 року.

Режисером фільму є Вілл Глак, в активі якого можна знайти роботи "Відмінниця легкої поведінки" (2010), "Секс по дружбі" (2011).

Персонажів картини озвучили: Донал Глісон ("Бойфренд із майбутнього" (2013), "Легенда Х'ю Гласса" (2015). "Прощай, Крістофере Робін" (2017)), Джеймс Корден ("Все або нічого" (2002), "Любителі історії" (2006), "Хоч раз у житті" (2013)), Марго Роббі ("Вовк із Волл-стріт" (2013), "Загін самогубців" (2016), "Я, Тоня" (2017)).

Реліз стрічки відбудеться 19 березня 2020 року на екранах Австралії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення