Курси для наймолодших StartUp Generation

Курси для наймолодших StartUp Generation

Стартап-школа Львівської політехніки розпочинає реєстрацію на курс StartUp Generation. Найменші стартапери, які лиш починають свою "кар'єру", але вже мають ідеї, що можуть змінити світ, отримуватимуть все необхідне для розвитку свого потенціалу вже зараз. Інноваційна навчальна платформа, що базується на підході ISH (Innovation+Soft Skills+Hard Skills) від Tech StartUp School забезпечить дітям та підліткам особливу форму навчання. Це, перш за все, можливість не лише отримати основну базу знань молодого спеціаліста, а і створити свій інноваційний продукт. Саме він може стати стартом для власної справи та гармонійного розвитку особистості. Крім того, учні зможуть опанувати тонкощі роботи в команді, розвинуть свої ораторські здібності та, що дуже важливо, отримають поглиблені знання в сфері ІТ. У Tech StartUp School викладатимуть провідні бізнес-тренери та професіонали-практики у сфері інформаційних технологій, робототехніки, менеджменту та маркетингу, проводитимуться заняття зі створення матеріальних продуктів, а викладачі спеціальності Internet of Things (Інтернет речей) надаватимуть базові знання з облаштування "розумного дому".

Учні отримують можливості співпрацювати з креативною молодю Львова, успішними стартаперами та провідними підприємцями. Окрім цього, з дітьми працюватиме психолог, що дозволить підтримувати комфортну атмосферу всередині робочих груп, визначати пріоритети та нахили дітей, а також додатково мотивувати їх до навчання. Успішне вивчення курсів дасть дитині не лише сертифікат про завершення, але й сформує у неї комплекс реальних навичок. Навчання ідеально підходить для стартаперів віком від 8 до 17 років. Курс триватиме 9 місяців по 4 години в тиждень, що дозволить розподілити навантаження (комбінуючи теорію та практику, hard та soft skills), не перевантажуючи дитину та підтримуючи її інтерес.

Перше заняття є безкоштовним. Під час нього кожен отримає можливість визначити власну зацікавленість (це стосується як батьків, так і дітей).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення