Міський літературний фестиваль "Місто, що надихає"

Міський літературний фестиваль "Місто, що надихає"

Міський літературний фестиваль "Місто, що надихає" проходитиме у Палаці культури імені Гната Хоткевича з 9 до 10 грудня. Вхід - вільний.

11 грудня Львів відзначатиме першу річницю здобуття поважного титулу - Місто літератури ЮНЕСКО. З нагоди цієї дати відбудеться ряд подій.

Програма святкувань:

9 грудня

16.00-18.30 - "Освітні і туристичні проекти в літературі: як зробити це sexy. Інструменти і рекомендації від культурно-туристичного проекту "Їздець". Тренінг для музейних працівників, бібліотекарів, культурних менеджерів (тренер - Галина Танай).

14.30-15.30 - "Література в дії": презентація і відкрите обговорення всеукраїнського проекту (спікер - Поліна Городиська).

10 грудня

11.00-13.00 - "Стратегії для інституцій культури: навіщо, хто і для кого". Тренінг для працівників культурної сфери (тренер - Ольга Гончар).

13.00-14.00 - "Разом сила, або виявлення актуальних проблем проектів та спільний пошук рішень". Тренінг для працівників культурної сфери (тренер - Поліна Городиська).

15.00-16.30 - Дискусія "Як "порахувати" культуру? Індикатори культурного впливу, кількісні чи якісні показники, приріст соціального капіталу? Якою може бути ККД культури? (модератор - Ольга Муха).

16.30-19.30 - "PR для інституцій культури: комунікація з аудиторією, медіа, партнерами. Формування кола друзів". Тренінг для усіх працівників культурної сфери (тренер - Ольга Гончар).

Зареєструватися можна тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення