Осінній Кубок Дому Франка зі "Що?Де?Коли?"

Осінній Кубок Дому Франка зі "Що?Де?Коли?"

Львівський національний літературно-меморіальний музей започатковує новий проект - Кубок Дому Франка з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”. Заплановано проведення 4 серій ігор - Осінній, Зимовий, Весняний та Літній кубки Дому Франка. Опісля переможці кожного з кубків зіграють у фіналі.

Якщо Ви допитливі, ерудовані, прагнете відчути дух інтелектуальної боротьби, емоції та азарт гри, то запрошуємо Вас випробувати свої сили в Осінньому кубку Дому Франка з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”. Питання стосуватимуться життя та творчості Івана Франка, а також української та світової літератури, історії та культури.

4 жовтня о 16.30 в Домі Франка (вул. Івана Франка, 150). Реєстраційний внесок (внесок для призового фонду змагань): 100 гривень з команди. В одній команді можуть зіграти не більше 6 осіб. Зважаючи на обмежену кількість місць, обов’язковою є попередня реєстрація команд. Участь у грі візьмуть 10 команд, що зареєструвалися першими. Зареєструватися можна надіславши лист із заголовком “Осінній кубок” тут. Реєстраційний бланк, назва команди: Дані гравців команди - Ім’я та прізвище - Місце роботи / навчання - Посада / курс, факультет (якщо студент) / клас (якщо школяр) - вік - e-mail.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення