Відлуння - Театральна вистава-перформанс

Відлуння - Театральна вистава-перформанс

Всі анонси від: Львівський академічний театр "Воскресіння"

"ВІДЛУННЯ" за авторським сценарієм А.Федоришиної та акторів театру

Візуальна пластична вистава в жанрі фізик театру з живим ансамблем

Режисер: Алла Федоришина, Заслужена артистка України.

Фізик театр – це візуальний, пластичний вид театрального мистецтва, який створює сенси не словами, а діями та рухами акторів на сцені, коли тіла акторів складають певну ситуацію. У фізичному театрі вистава вибудовується не  текстово, а візуально. Пластичний театр не обмежує, а розвиває  фантазію глядача.  Кожен глядач може зчитувати образи за власною уявою.

Саме таку постановку під назвою «Відлуння» у жанрі фізик театру ми підготували  для глядача.

Вистава про те, що в душі кожної людини є свій рай і своє пекло, і залежно від того, що обирає людина залежать її вчинки. Люди схильні вважати, що вони є найголовнішими істотами у Всесвіті і що їм підкоряється все живе. Однак природа мститься за людську легковажність, егоїзм та гіперактивну техногенну діяльність пандеміями, стихійними лихами та природніми катаклізмами. Хто вийде переможцем з цього протистояння?  Лише  світло і любов можуть повернути людину до гармонійного життя…

На глядача чекає цікава атмосфера, нестандартний показ вистави, яка відбувається у двох залах театру. Театральний простір побудований так, щоб досягти додаткового емоційного контакту між глядачем та акторами. У виставі використані деякі засоби вуличного театру, актори на ходулях зустрічають глядача ще в проїзді театру, грає живий ансамбль. При цьому все безпечно, всі карантинні  умови  дотримані, адже маска  та захисний костюм слугують одночасно і сценічними образами акторів.

Виконавці: Володимир Губанов, Заслужений артист України, Юрій Пилипчук, Володимир Чухонкін, Олександр Чекмарьов, Марія Ковалик, Надія Агеєва-Швед, Вікторія Жолінська, Петро Микитюк, Заслужений артист України, Наталія Марчак, Петро Попович, Віра Рифяк, Юрій Шоробура, Наталія Лукашонок, Тарас Юричко, Галина Стричак, Ігор Новіков.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення