Романтична вечеря до дня св. Валентина у подарунок

Романтична вечеря до дня св. Валентина у подарунок

Романтичний ресторан "Гридниця" та ювелірний салон "Маркосолі" запрошує Вас взяти участь у конкурсі до дня св. Валентина.

Все що потрібно зробити, це поділитись фотографією з коханим чи коханою та вподобати сторінки у Facebook організаторів конкурсу.

Умови конкурсу:

1. Вподобати сторінку ресторану Гридниця https://www.facebook.com/RestoranGrydnycia/ та Маркосолі https://www.facebook.com/markosoli.gold/ .

2. Відібрати улюблену фотографію вашої пари і розмістити в себе на сторінці з текстом: Ми беремо участь в конкурсі https://goo.gl/XqrDWe для отримання найроматичнішої вечері в першому середньовічному ресторані України "Гридниця" та хочемо отримати подарунок від ювелірної мережі "МаркоСолі" #Валентина2016Львів підтримайте нас.

3. В коментарі до цього посту про конкурс на https://www.facebook.com/RestoranGrydnycia/, будь ласка, залиште посилання на публікацію вашого фото.

4. Лайкнути публікацію про конкурс.

5. Зробити репост публікації про конкурс.

І ще приємні сюрпризи. Подарунки від наших друзів Aromisto http://aromisto.com.ua/ та Аграфка http://www.agrafka.com.ua/
10.02 за допомогою системи random ми оберемо 3-х переможців !!!

1 місце - Романтична вечеря у ресторані "Гридниця" + Подарунковий сертифікат на 500 грн. або знижка - 30% на ювелірну прикрасу від "МаркоСолі" + Сюрпризи від наших друзів Aromisto та Аграфка;

2 місце - Пляшка фірмової наливки від ресторану "Гридниця" та купон на знижку 20% від "МаркоСолі";

3 місце - Пляшка фірмової наливки від ресторану "Гридниця" та купон на знижку 20% від "МаркоСолі".

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення