Сім останніх слів Спасителя на хресті - Концерт

Сім останніх слів Спасителя на хресті - Концерт

Всі анонси від: Львівська національна філармонія

Львів'яни мають нагоду почути «Сім останніх слів Христа на хресті». У суботу, 30 березня, о 18:00 у Львівській національній філармонії відбудеться концерт духовної музики «Сім останніх слів Христа на хресті».

Про це повідомляють організатори події.

«У кожного своя молитва. Свій спосіб вдячності та каяття. Музикою можливо втілити все. Це мова, яка торкаються найглибших, найтонших струн безсмертної Душі. Саме такою є високоінтелектуальна і духовна Кантата для хору і струнних «Сім останніх слів Христа на хресті» сучасного британського композитора світової слави Джеймса МакМіллана. Почути цю чисту красу втілену у гармоніях, дивовижних модуляціях, темах – стане унікальною нагодою, оскільки цей твір не часто виконують в Україні, хоча європейська публіка знайома з творчістю грандіозного МакМілана», – йдеться в повідомленні.

За словами організаторів, академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» та камерний хор «Глорія» донесуть до слухача усі колосальні смисли, що заклав у своє творіння автор. За диригентським пультом цього вечора буде Анджей Косендяк – директор Вроцлавської філармонії, знаний у Польщі та Європі музикант уперше диригуватиме у Львові.

У концерті також звучатимуть всесвітньо відомі шедеври: «Траурна музика» Вітольда Лютославського, Три твори в старовинному стилі Генрика Міколая Гурецкі, Арія з оркестрової сюїти №3 Йоганна Себастьяна Баха.

Вартість квитків: 80-200 гривень.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення