Startup Grind Lviv: Зустріч з підприємцем Олександром Галкіним

Startup Grind Lviv: Зустріч з підприємцем Олександром Галкіним

В лютому в Startup Grind Lviv завітає Alexandr Galkin - український підприємець з 10-річним досвідом, розробник програмного забезпечення та засновник трьох компаній. Одна з них - Competera, SaaS рішення, яке допомагає своїм клієнтам продавати товари з максимальним прибутком. Ця компанія є міжнародною: нею користуються у 18 країнах. Щодня цей ресурс допомагає моніторити 20 000 000 товарів!

Під час інтерв’ю Ви дізнаєтесь як: - створити SaaS бізнес, в чому його переваги та недоліки; - вивести компанію на міжнародний рівень; - як це зробити 3 стартапи і як розуміти, що настав час робити наступний; - що мотивує Александра і де він черпає ідеї :) Маленький бонус - під час нетворкінгу учасники зможуть поспілкуватись не тільки з Александром, але з його другом і co-founder Competera - Александром Сазоновим!

19:00-20:00 - реєстрація, нетворкінг, вино, снеки 20:00-21:00 - інтерв’ю з Alexandr Galkin 21:00-22:00 - Q&A, нетворкінг, вино, снеки Модератор - Aksena Krykun *Інтерв'ю відбуватиметься російською мовою. Вартість участі в StartupGrind #6: 150 грн. - Lucky tickets 200 грн. - Standart 250 грн. - в день події Ціна квитка покриває вино та снеки. Діє знижка 50% для 10-ти щасливчиків серед студентів. Промокод - StudentStartupGrind :) Не забудьте взяти з собою студентські в день події! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення