Степан Гіга з концертом у Львові

Степан Гіга з концертом у Львові

26 вересня о 19.00 у !FESTrepublic виступить Народний артист України, талановитий музикант і композитор, улюбленець українських жінок Степан Гіга. 

Вартість квитків: від 340 грн

Музикант запрошує на великий концерт з підтримкою ЗСУ! Він презентує своїм шанувальникам нову музичну програму з найкращими хітами.

Степан Гіга обіцяє львів’янам яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. 

"Степан Гіга віддає всього себе музиці, при цьому залишається дбайливим батьком і зразковим сім'янином. Його творчість світиться позитивом. Сам артист - завжди в прекрасному настрої. Активний і талановитий, він заслужено входить в число кращих представників Золотого Фонду вітчизняної естради", - додають організатори.


 

У творчому доробку Степана Гіги - низка студійних альбомів, куди ввійшли найкращі музичні композиції артиста. Його хіти стали справжніми шлягерами цілої епохи – уже кілька десятків років їх співають тисячі шанувальників по всій країні. 

Душевний концерт, на якому пролунають улюблені хіти, стане запорукою гарного настрою.

До слова, Степан Гіга - український естрадний співак, народний артист України, Член Національної ліги композиторів України. 

Не забудьте придбати квитки на концерт!

Коментарі до події (3)
  • Олег Новосад 14 Травня

    Придбати квитки можна як онлайн: https://goo.gl/kFikGb, так і в новій оффлайн касі kasa.in.ua, яка розташована у КЦ ім. Довженко!

    YU ST Олег Новосад 18 Листопада

    ім. ДовженкА, пишуть українською.
  • Олег Новосад 14 Травня

    Олег
Отримуйте
регулярні оновлення