King Cross: майстер-класи у липні

King Cross: майстер-класи у липні

Липень на дворі, канікули… Якщо Ви хочете зробити дитині сюрприз, завітайте у суботу в King Cross – «Ашан». Львівська Академія СТАРТ_ІТ підготувала для школярів літній подарунок. ЩО? Серія безкоштовних майстер-класів для школярів 8-14 років: ● «Створи анімований шедевр у редакторі Camtasia Studio». ● «Створи власну комп’ютерну гру у середовищі KODU».

ДЕ? King Cross – «Ашан», Стрийське шосе, ІІ-й поверх, майданчик «Біля дерева».

КОЛИ? Щосуботи в липні з 13:00 до 16:10 год. 7 та 21 липня – майстер-клас зі створення анімації. 14 та 28 липня – майстер-клас зі створення комп’ютерної гри. По 4 майстер-класи: І-й 13:00-13:40; ІІ-й 13:50-14:30; ІІІ-й 14:40-15-20; ІV-й 15:30-16:10. ЯК? За допомогою ІТ-фахівців – викладачів Академії діти за персональними ноутбуками на очах батьків за 40 хвилин створять власні ІТ-роботи.

ДЛЯ ЧОГО? Школярі в ігровій формі отримають на майстер-класах навички проектного, обчислювального мислення, управління інформацією та практику застосування сучасних комп’ютерних технологій: ● На базі відео-редактора Camtasia Studio налаштують інструменти передачі інформації – тайм-лайн (вбудують зображення, фото, аудіо, відео-файли) та створять анімацію із різних зображень. ● На основі інтерфейса середовища KODU Game Lab від Microsoft розроблять сценарій гри, запрограмують поведінку і маршрут персонажів та їх взаємодію із інтерактивним світом, проведуть тестування створених алгоритмів гри. БОНУС! Кращі 5 ІТ-робіт школярів отримають бонус – сертифікат на пільговий відпочинок у Літньому комп’ютерному таборі Академії. Батьки отримають ІТ-роботи дітей.

Приходьте, не зволікайте - на одному майстер-класі 8 місць! Місця учасникам майстер-класу гарантовані при умові реєстрації у формі або за телефонами (067) 6764705; (095) 3096884. До зустрічі з Академією СТАРТ_ІТ у King Cross!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення