Усіх охочих запрошують на тренінг "Підвищення продажів у ресторані". Він відбудеться у тренінг центрі Вікторії Буник 10 жовтня. Вартість тренінгу становить 750 гривень.
"Мета тренінгу - навчити реально продавати послуги ресторану, збільшувати суму чеку у ненав'язливій формі за допомогою стандартів високого сервісу", - додають організатори.
Програма:
• Знайомство. Розуміння гостя. Гостєорієнтація.
• Хто такий гість? Як зробити його задоволеним?
• Трикутник задоволеності гостя.
• Розуміння психології гостя.
• Внутрішні проблеми, що стають перепоною до продажів.
• Що таке продаж?
• Основні етапи продажу.
• Інструменти продаж.
• Закриття продажу.
• Сприйняття заперечення. Робота із запереченнями.
Тренер - Вікторія Буник (бізнес-тренер, експерт в сфері сервісу, готельно-ресторанного бізнесу, стандартизації з багаторічним досвідом).
Деталі за телефоном: (050) 640-62-83.