Воркшопи з курсу "Цікава інформатика"

Воркшопи з курсу "Цікава інформатика"

Всі анонси від: Львівська Академія СТАРТ_ІТ

Дітей 8-9 років запрошуємо 18 листопада на три суботні воркшопи з 15.00 до 18.00 год. Ваша дитина познайомиться з графічним редактором, створенням й обробкою відео, дізнаються про алгоритми. Реєстрація за тел. (067) 676-47-05; (095) 309-68-84 або тут.

15:00 - 15.45 - Знайомство з графічним редактором (комп'ютерна графіка). Кожен учасник воркшопу зможе спробувати себе у ролі справжнього майстра обробки фотографій за допомогою графічного редактора Adobe Photoshop, ознайомившись із тонкощами створення колажів та дізнавшись про деякі секрети кольорокорекції. Також усі учасники зможуть створити власний шедевр, пройшовши усі етапи редагування та корекції фото у Adobe Photoshop. 

16.00 - 16.45 - Знайомство з відео-монтажем Ваша дитина матиме змогу створити власний відеоролик, працюючи із різними медіа-файлами у відео редакторі Camtasia Studio. Кожен відчує себе справжнісіньким режисером, налаштовуючи переходи та таймлапси, а також редагуючи аудіо-дані на свій смак. 

17.00 - 17.45 - Знайомство з алгоритмами дитина матиме можливість власноруч керувати віртуальним роботом за допомогою сервісу LightBot, самостійно підбираючи необхідні команди для створення алгоритмів розв’язку поставлених завдань. Під час проходження рівнів познайомиться з поняттям оптимізації та тестування алгоритмів. Вартість 60 грн./урок.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення