Як обманути час і досягти надрезультати за 90 днів - практикум

Як обманути час і досягти надрезультати за 90 днів - практикум

Дводенний живий практикум у Львові - "Як обманути час і досягти надрезультати за 90 днів?".

Цілі заходу: УСВІДОМИТИ свої установки і обмеження при досягненні грошових і особистих цілей; ПОБАЧИТИ можливості і свій прихований запас ресурсів, який допоможе здійснювати бажане; ЗРОЗУМІТИ причини, через які намічені грошові та особисті цілі зривалися або не реалізовується в повній мірі; ВІДЧУТИ свої можливості і побачити, де моя персональна планка максимум в грошах і відносинах; ОТРИМАТИ інструменти, технології та способи практичного створення грошей; ЗАПРОВАДИТИ отримані знання на практиці; Масштабувати свої бізнес можливості і результати.

Для кого? Вам потрібно більше енергії; Вам потрібен креатив і не стандартні решенія в Вашому житті; Ви хочете розібратися з усім «сміттям» в голові, який заважає жити; Ви готові зробити прорив у своєму житті за такі 90 днів; Вам треба терміново заробити 50 000 доларів; Ви хочете жити життям своєї мрії, але «щось» заважає; Ви хочете створити бізнес, але не знаєте з чого почати Кому не підходить? Ви перебуваєте в позиції жертви: «У всьому винен не я»; Ви постійно скаржитеся; Ви нічого не хочете міняти у своєму житті; Ви скептик і критик; Ви закрита людина, який не готовий виходити за рамки комфорту.

Два професіонала, які пройшли бонкротсво, бідність і створили шедеври зі свого життя, опрацюють з Вами самі ключові точки зростання. Артем Нестеренко 13 років в підприємництві Президент компанії Pride International; Автор бестселера «Сколько стоят Ваши мозги» і ще 5 книг Ведучий інтернет маркетолог на ринку СНД; Понад 35 000 підприємців пройшли навчання в його програмах і збільшили свої бізнеси книга-бестселер «Сколько стоят Ваши мозги» в подарунок! Алекс Олимской - Тренер по розкриттю потенціалу та міжособистісних відносин. Власник двох тренінгових компаній і консалтингового агентства 2adviseme. Акціонер і маркетинг директор міжнародної освітньої IT компанії PRIDE INTERNATIONAL;  Автор 5-ти освітніх програм у сфері бізнесу та розвитку особистості. Дайвер, серфер, тріатлет. Чоловік і батько двох дітей!

Виникли питання чи побажання? Телефонуй: +380931954688 + Viber, Telegram.

[ev_photo_gallery]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення