Живи активно - Фестиваль здоров'я

Живи активно - Фестиваль здоров'я

4-й сезон Всеукраїнського фестивалю «Живи активно!» триває!

22 червня запрошуємо до Стрийського парку, де просто серед дерев і квітів ви зможете дізнатися рівень цукру в своїй крові, зробити електрокардіограму, виміряти тиск, отримати прогноз ризиків щодо розвитку хвороб серця і судин і отримати інші консультації лікарів. Вас чекають майстер-класи, лекції, кабінет вимірювання та багато розваг для дітей.

Жити в сучасному ритмі та залишатися здоровим і бадьорим нелегко. Організм кожної людини зазнає негативного впливу стресу, неправильного харчування, дефіциту відпочинку, неблагополучного довкілля. «Живи активно!» пропонує разом пройти шлях від розуміння небезпечних симптомів до простих та ефективних рішень – профілактики та лікування і зробити це легко, цікаво, без страху розмови з лікарем в сумних лікарняних стінах. Усміхнені й приємні кваліфіковані спеціалісти будуть раді відповісти на ваші запитання та поділитися знаннями про те, як вести здоровий спосіб життя та зберігати гарне самопочуття в будь-якому віці.

Відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з кардіологом, дієтологом, ортопедом, сімейним лікарем, окулістом, алергологом і лікарями інших спеціальностей. «Живи активно!» - це майданчик для спілкування - з лікарями, тренерами, викладачами і, нарешті, активними і позитивними людьми, які надихають.

Традиційно запрошено всіх, хто веде активний спосіб життя або тільки почав думати про це.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення