Зимова піраміда - Змагання з мотокросу

Зимова піраміда - Змагання з мотокросу

Змагання з мотокросу "Зимова піраміда" відбудеться у Брюховичах 24 лютого. Початок - об 11.00. Вхід - вільний.

Це будуть парні заїзди. Змагання відбудуться у таких класах: OPEN, JUNIOR.

"Кваліфікація проходить в одне коло по одному спортсмену з рухомого старту. Заїзди проводяться зі стартової машини по два спортсмена, програвший вибуває,а переможець переходить у наступний заїзд. Фінал проводиться до двох перемог", - зазначають організатори.

Учасників закликають мати зі собою шоломи та захист для тіла. 

До слова, використання металевих шипів заборонено.

Попередній запис - обов'язковий!

Зарєструватися на змагання можна тут.

Коментарі до події (1)
  • Тетяна Могінська 20 Лютого

    Нам стало відомо, що Ваша організація є співорганізатором та учасником змагань з мотокросу «Зимова піраміда», проведення яких заплановано 23-24.02.2019р. в селищі Брюховичі. Хотіли б повідомити, що місце проведення змагань вибрано досить невдало. Траса прокладена безпосередньо на місцях масових розстрілів та поховань євреїв під час ІІ Світової війни. Під час ІІ Світової війни на Львівщині існувало три табори смерті, звідки масово вивозили на страту людей: «Шталаг - 328», Янівський концентраційний табір та Концтабір у Белжеці (Белз). Як повідомляють очевидці, на залізничній станції, що на Клепарові євреїв садили в товарні вагони і везли на страту через смт. Брюховичі у місто Белз. Частину євреїв розстрілювали по дорозі за Брюховицьким вокзалом (вул. Незалежності) і закопували в братні могили. В нас є свідчення очевидців, зафіксовані та нотаріально посвідчені, про те, що на даній території поводились масові розстріли євреїв, після яких ще кілька днів поспіль було чути стогін і рухалась земля.
    Дослідження цих трагічних подій Голокосту, в т.ч. території проводили: Науково-дослідний інститут геодезії і картографії Державного агентства земельних ресурсів України, судово-медичними експертами, археологами - Тімоті Флетчером та Чарльзом Енрайтом, науковцями Київського Національного університету ім. Т.Шевченка, а також фахівцями залученими Представництвом Американського об’єднання для євреїв колишнього Радянського Союзу, а також підтверджується матеріалами з архіву Конгресу США.
    Закликаємо Вас до усвідомлення того, що місце проведення змагань, є місцем розстрілів та братніх могил, де захоронені сотні невинно вбитих людей.
    Пропонуємо утриматись від участі у цих змаганнях, або ініціювати зміну місця проведення змагань.

    З повагою, Представництво Американського об’єднання для євреїв колишнього Радянського Союзу
Отримуйте
регулярні оновлення