Артем Пивоваров. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Артем Пивоваров. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Всі анонси від: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного

Концерт відбудеться 10 травня в театрі музкомедії. Початок о 19:00

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Концерти Артема Пивоварова – це частина діяльності Артиста, спрямованої на підтримку ЗСУ. Прибуток від продажу квитків буде перерахований на потреби наших Захисників!В концертній програмі на вас чекають улюблені хіти Артема Пивоварова та декілька прем’єр з надихаючого авторського проекту Артиста – «Твої вірші, мої ноти», в якому Артем та запрошені Артисти дают свою цікаву сучасну інтерпритацію творчості класиків Української літератури та поезії. Звісно, цього вечора заспіваємо разом і «Дежавю», яка стала неофіційним гімном блискавичних дій ЗСУ в Чорнобаївці і «Дім», яка набула ще більше емоційного та близького кожному Українцю змісту.

З нетерпінням чекаємо кожного, наші дорогі!
Єднаймось, Стихійні, і до зустрічі!

Чому варто піти на концерт Артема Пивоварова в Одесі?
  1. Один з найпопулярніших артистів країни за версіями різних музичних премій.
  2. Відчути наживо неймовірну енергію харизматичного і самобутнього артиста.
  3. Заспівати і потанцювати під улюблені хіти: «Дежавю», «Кисень», «Моя ніч», «Дім», "Думи", "Ой на горі" та інші.
  4. Підтримати збройні сили, адже частина коштів буде переведена на підтримку ЗСУ
 
Артем Пивоваров належить до нового покоління артистів - зухвалих, нестандартних, внутрішньо вільних, з глибокої власною філософією, яку несе в маси. Якщо говорити про музичні тренди, Артем Пивоваров, безсумнівно, один з них законодавців. Шанувальники творчості артиста вже давно вивели формулу його унікальності, називаючи його «стихійним». Однозначно, музика - це стихія Артема.

 
 
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення