БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Акустична програма»

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Акустична програма»

Всі анонси від: Одеський театр опери та балету

НЕ пропустіть 23 квітня відбудеться концерт відомого українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ "Акустична програма". Музиканти анонсували грандіозну програму з новинок та перевірених хітів. Буде чесно, красиво, лірично та атмосферно.

Концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в Одесі відбудеться 23 квітня о 19:00 в театрі опери та балету

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.

Відверті, що віддає великий потік позитивної енергії та заряду в зал, слухачі їх люблять і цінують і при цьому вони поєднують творчий, душевний репертуар з брутальним чоловічим духом, т.к. група складається із справжніх чоловіків. Вокаліст Сергій Танчинця вміє передати емоцію з пісні своїм виконанням глядачам, хоч дуже часто сюжет далеко не з позитивним фіналом.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. АКУСТИЧНА ПРОГРАМА.

Ексклюзивне звучання: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зіграють акустичні концерти у філармоніях та Оперних театрах найбільших міст України.

У квітні 2024 року шанувальники зможуть побачити та почути ексклюзивну акустичну програму гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, такі концерти гурт даватиме вперше у своїй історії.

Нові пісні та вже давно знайомі треки: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» та інші – у новому звучанні.

Тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Разом до перемоги», прославився абсолютними аншлагами у кожному з міст. У 2023 році гурт, проїхавши більше 120 000 км та зіграв більше 150 концертів Україною та світом.

З початку повномасштабного вторгнення БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дають виключно благодійні концерти, і ці - не виключення.

«Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу Перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Війна почалась ще у 2014 році, але 24 лютого 2022 року кожен з нас відчув це пекло на собі. В цей день український народ почав рух до справжньої Незалежності. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз, весь український народ, та в першу чергу – Збройні Сили України, рухають нашу Країну до цієї неминучої, української Перемоги», – Сергій Танчинець.

Також гурт наголошує: «Не артисти роблять концерти, їх роблять глядачі, які прийшли у цей момент до артиста в зал».

Тож, не пропустіть БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у своєму місті!

Гурт "Без Обмежень (Without Limits)" - український рок-гурт, який було створено у 1999 році у місті Мукачево Закарпатської області. Склад гурту впродовж часу змінювався, його незмінним лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською та російською мовами.
Цього року колектив брав участь у телевізійному проекті Х-фактор і були у команді молодого тренера Антона Савлепова! На жаль, гурту не вдалось вибороти перемогу, чи навіть дійти до суперфіналу. Але однозначно, гурт отримав ще більше популярності та любові глядачів. 

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення