Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Union від творчо-волонтерської спілки @obijmi_community

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Union від творчо-волонтерської спілки @obijmi_community

Всі анонси від: Міжнародний культурний центр "УНІОН"

💙💛 Черговий концерт на підтримку Збройних Сил України на носі!
Радіємо! 7 квітня о 19:00 в Культурному центрі UNION Троїцька 43 @union_culture чекаємо на вас!
Збираємо на Пікап, збір у шапці профіля та актуальному! Поширюємо та донатимо! Всі вилучені кошти з концерту підуть на закриття збору.

Актуальне на концерті:
1. талановитих гуртів і виконавців @yulianelson.ua @0._.0.0__0 @___zhirik___ @michkovskyi.i.music @odesa_combo @rumpumpum_music @lina_yegorova @headshot.od @butwedontsee @yakiv_taruntsov @arsenmusic @vlkeyb @serhii_liakhguitarist @murrmusic_guitar @marielafaury @dmitry_rotkin @sara_whiskey_blues (звук) @kyrylloleynikov (звук)

2. Продовжуємо знайомитися з психологом @tamaralomadze Піднімає питання етики спілкування цивільних з військовими. Запрошує на реабілітацію військових-ветеранів безкоштовно! Та запрошує до співпраці бажаючих допомогати. ❗️Важливо❗️Якщо в твоєму оточенні є військові люди, котрі проходять реабілітацію після бойових дій і знаходяться в місті - запрошуй . Всім ЗСУ вхід вільний❗️

3. АУКЦІОН в середині заходу. Слідкуй на сторінці @kolovertnykh оновлення по лотам. 4. На заході також крутяться наші бджілки фотографи і відеографи, які створюють гарний контент на пам‘ять (не соромтеся потрапляти в кадри)

Вхід - донат від 200 гривень.
Передпродаж у сторіз.
Слідкуйте за оновленнями!
Також у шапці профілю постійна банка допомоги. Кошти з неї розподіляються на різні збори, незалежно від того, чи є активні збори. Всі звіти можна переглянути на сторінці @obijmi_community в актуальних!

Особлива подяка нашим спонсорам, завдяки яким ми можемо якісно проводити захід: @grafinyacherry @bond.delivery @white_whale_odesa І постійна подяка нашим захисникам і захисницям за можливість бути💛💙
Слава Україні!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення