Чи варто платити за преміальні секс-іграшки? Думка експертів інтим бутику TALLA

talla.ua
Автор:
talla.ua
21 серпня 2024

Секс-іграшки представлені в продажу у великому різноманітті. Вони різні за призначенням, дизайном, технічними характеристиками тощо, проте найголовнішою відмінністю є їх якість. Від неї залежить і ціна. Поділяються інтимні товари на преміальні та дешеві, і як можна здогадатися, перші коштують дорожче. При цьому не всі споживачі ясно розуміють, нащо платити дорожче, якщо схожу річ можна купити дешевше. Проте таке враження оманливе і може призвести до цілої низки проблем зі здоров’ям саме через низьку якість дешевих інтимних девайсів. Щоб було зрозуміліше, розповімо детальніше про преміальні секс-іграшки та їх переваги. Запевняємо, ви дізнаєтеся багато цікавого.

Чи варто платити за преміальні секс-іграшки? Думка експертів інтим бутику TALLA

Як створюються інтимні товари преміум класу

Над розробкою та виробництвом якісних секс-іграшок працюють довго. Перш за все тому, що виробники намагаються створити виріб, якість якого відповідала б високим стандартам. Тому кожна деталь ретельно опрацьовується. Іноді на виробництво однієї моделі йдуть роки, але в результаті ми отримуємо дійсно зручний, безпечний і ефективний девайс.

Стартує розробка інтимних товарів преміального класу зі створення лабораторії. Над проектом працюють відразу кілька спеціалістів, від дизайнера до лікаря. Матеріали, форми та режими роботи розробляються в спільній співпраці інженерів та проектувальників. Розробка займає довгий період, оскільки всі характеристики та риси доводяться до ідеальності.

Другий етап – це безпосереднє виробництво. Кожна деталь на стадії створення проходить строгий контроль. Ставка робиться не лише на зручність, а й естетику. Саме тому секс-товари преміум-класу виглядають завжди презентабельно і упаковка до них підбирається відповідна.

Кожний етап створення обов’язково включає в себе випробування та тестування. Перевіряються всі  деталі до дрібниць.

Відомі бренди зацікавлені у збереженні своєї репутації, тому намагаються створити дійсно ідеальний продукт, який задовольнив би навіть самі високі вимоги від клієнтів. До того ж, преміальні товари 18+ зазвичай мають довгий період гарантії. Це явно свідчить про те, що виробник впевнений в якості продукту і дорожить споживачами. І цей аргумент – не єдиний на користь покупки преміальних товарів 18+.

товари для дорослих

Переваги елітних секс-іграшок

Крім ретельного підходу до створення девайсів, їх відмінність полягає також в якості. Для їх виробництва використовуються найбільш сучасні технології, які відповідають санітарним, дерматологічним, гігієнічним нормам міжнародного рівня. Також до переваг варто віднести:

  1. Найкращі матеріали. Сировина вибирається без токсичних елементів, шкідливих речовин, алергенів, відповідно до стандартів якості з урахуванням частого використання.
  2. Безпека. Це головний критерій, який проходить жорсткий контроль. Преміальні іграшки не завдають шкоди здоров’ю навіть, якщо зламаються, в них якісна ізоляція, а конструкція надійна.
  3. Гарантія довговічності. При дотриманні правил використання преміальні секс-іграшки здатні слугувати довгі роки, а якщо зламаються до закінчення гарантійного періоду, то виробник може навіть замінити її на нову.
  4. Ергономічність. Дизайн елітних інтимних девайсів продуманий до деталей, вони зручні та прості у використанні.
  5. Унікальні функції. Їх спеціально розробляють для певної моделі з урахуванням зручності та відчуттів при використанні, а не копіюють чиюсь ідею.

Звісно, для виробництва преміальних секс-товарів використовуються тільки якісні та надійні деталі, що робить їх стійкими до навантаження та довговічними.

Популярні бренди преміум товарів для дорослих

На ринку елітних інтимних аксесуарів є кілька виробників, чия продукція вважається еталоном якості та надійності. Серед них:

  1. Lelo. Інтимні аксесуари бренду поєднують в собі не лише надійність та ергономічність, а й сучасні технології.
  2. We-Vibe. Сьогодні є частиною WOW Tech Group, але і надалі продовжує виробництво секс-девайсів, які підійдуть для людей з різними анатомічними особливостями.
  3. Womanizer. Саме цей бренд розробив перші вакуумні чи хвильові стимулятори для клітора, які дарують фантастичні оргазми та зводять з розуму в ліжку жінок по всьому світу.

Товари для дорослих цих виробників також доступні і в Україні. Купити фірмові девайси преміум-якості від відомих брендів можна в секс-шопі TALLA. Причому, доступні вони в асортименті моделей.

Наостанок відмітимо, що саме преміальні секс-іграшки, розроблені з дотриманням стандартів ергономіки, в усіх 100% випадків здатні забезпечити повноцінне задоволення в ліжку. Чи варто цим поступатися заради непевної економії? Звісно, що ні, жодні гроші не доставлять довгих та яскравих оргазмів, а от преміальним секс-девайсам це під силу.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Репетитор німецької мови онлайн: як підготуватися до міжнародних іспитів
Репетитор німецької мови онлайн: як... Вивчення німецької мови стає все більш популярним завдяки своїй практичності та перспективним можливостям. Міжнародні се...
Технічні витоки: Що визначає якість зображення у тепловізорі
Технічні витоки: Що визначає якість... Тепловізори – це прилади, що використовують інфрачервоне випромінювання для створення зображень об'єктів, базуючись на ї...
Інновації в дії: розробка IT-рішень для сучасного бізнесу
Інновації в дії: розробка IT-рішень... У світі, де технології стрімко розвиваються, розробка IT рішень стає ключовим фактором успіху для бізнесу будь-якого мас...