Де погуляти в Одесі?

Афіша Одеси - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Одеси - MoeMisto.ua
07 листопада 2023

Для багатьох Одеса – це місто винятково літнього пляжного відпочинку. Однак, тут дуже цікаво в будь-яку пору року! В Одесі величезна кількість пам'яток, парків та найрізноманітніших і незвичайних місць. Команда MoeMisto підготувала для вас список, де можна цікаво провести час в Одесі:

Де погуляти в Одесі?

Дерибасівська вулиця

Найвідоміша вулиця Одеси названа на честь засновника міста, адмірала Хосе де Рібаса (у народі – Йосип Дерибас).

Заглянути до Одеських двориків:

Весна в Одесі не просто гарна, з неї хочеться писати мистецькі шедеври! А старі дворики в центрі та на Молдовані стають просто неймовірно чарівними. Перед прогулянкою запасіться кормом для кішок, адже вони обов'язкові атрибути старої Одеси. І саме коти вважаються справжнім господарями двориків.

Порахувати сходи на оновленій Потьомкінських сходах

Потьомкінські сходи - візитна картка для туристів і одна з найбільш визначних пам'яток Одеси, яка також має свою романтичну історію. За легендою, вона стала подарунком одного із будівельників Одеси, князя Воронцова, його коханої дружини Єлизавети.

Приморський бульвар

З нього відкривається чудова панорама на Чорне море. Тому бульвар став улюбленим місцем для прогулянок гостей та туристів.

Відвідати Одеські катакомби

Екскурсія до дивовижного комплексу підземних споруд в історичному центрі Одеси. Одеські катакомби – феномен, овіяний безліччю загадок та легенд. Підземелля зберігають у собі цікаві сліди минулих епох життя міста. Та й саме знаходження в катакомбах несе незабутні враження. 

Прогулятися набережною

Яка ж Одеса без пляжів? Тисячі туристів приїжджають сюди щороку, щоб поніжитися, позасмагати під палючим сонцем і викупатися в теплому Чорному морі.
Найвідомішим пляжем Одеси є "Аркадія". Вхід безкоштовний для всіх бажаючих, проте платним є низка додаткових платних послуг – прокат шезлонгів, парасольок, дитячі аніматори тощо.

А які ваші улюблені місця в Одесі? Діліться відповідями у коментарях)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Поради щодо догляду за сухою шкірою тіла
Поради щодо догляду за сухою шкірою... Правильний догляд, що відповідає потребам вашого типу шкіри, є запорукою молодого та здорового вигляду. Навіть найкраща...
Інтернет у сучасному житті
Інтернет у сучасному житті Інтернет - це один із найважливіших винаходів людства, який змінив наше життя назавжди. Цей глобальний мережевий ресурс...
Принципи побудови ефективного конспекту уроку на прикладі математики
Принципи побудови ефективного консп... Розробка ефективного уроку є ключовим фактором успішності навчального процесу, особливо коли йдеться про такий складний...