Гіротури у травневі свята: як заробити на чужому відпочинку

MoeMisto.ua/od Афиша Одессы
Автор:
MoeMisto.ua/od Афиша Одессы
28 березня 2019

Гіротури у травневі свята: як заробити на чужому відпочинку

Гіротури у травневі свята: як заробити на чужому відпочинку

 

До початку довгих вихідних від Великодня до Дня перемоги залишилось не більше місяця. Турагенції активно розпродають екскурсійні тури, більшість місць планують цікаві фестивалі та свята для гостей. Починається гаряча пора - не тільки для тих, хто витрачає кошти, а й для тих, хто заробляє.

У Львові та Одесі багато власних екскурсоводів, кафе та фудкортів, конкуренція велика, нову послугу знайти важко. Ми винайшли туристичну нішу, що поки не зайнята.

Туристи приїжджають до міста із дітьми, компаніями та на романтичні побачення. Знайомство із великим містом пішки – це важко. Гіроскутери – це новий для українських місць вид туристичного бізнесу: прокат та гіротури.

Гіроскутери – це безпечно та зручно

Зручність сучасних моделей дозволяє вправно керувати міським мобільним транспортом навіть дітям та пенсіонерам. Вже після десяти хвилин ознайомлення із агрегатом всі вивчають правила керування. Особливо такий засіб користування оцінять особи похилого віку, яким важко пересуватися пішки під час екскурсій.

Гіротури – це тренд

У Римі, Парижі, Сингапурі групова екскурсія на гіроскутерах – дуже популярна послуга. В Україні цей напрямок лише розпочинає розвиватися. Сезон-2019 відкривається Великоднем, тому встигніть запропонувати новий вид туристичних розваг у своїх місцях.

Одеса. Прогулянка «Від Дюку до люку» є класичним маршрутом більшості екскурсоводів. Зазвичай «до люку» третина групи вже не доповзає, залишившись десь біля міського саду або «тещиного мосту». Група на гіроскутерах ламає стандарти. Відмінна локація для екскурсійних груп – «Траса здоров’я»: 7 км. гарного покриття із видовими майданчиками від Ланжерона до Аркадії.

Кропивницький. Фестиваль тюльпанів у дендропарку збирає тисячі туристів з усієї країни. Щорічно на травневі свята на широких алеях розквітає понад 2 млн. різнокольорових квитів. Площа парку – 45га., тому гіроскутери тут набудуть надзвичайного попиту.

Вінниця. Прогулянка міським парком або садибою Пірогова на зручних електро-помічниках – це справжнє свято для стомлених туристів, особливо після відвідування «Вєрвольфу».

Львів. Центром міста по камінню кататися буде не дуже зручно. Але спільний фототур на скутерах Проспектом Свободи від Оперного театру до палацу Потоцьких – це круто.

Тернопіль. Велике місцеве озеро пішки не обійти. На скутері прогулянка місцевими парками - чудовий романтичний подарунок коханій людині.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Поради щодо догляду за сухою шкірою тіла
Поради щодо догляду за сухою шкірою... Правильний догляд, що відповідає потребам вашого типу шкіри, є запорукою молодого та здорового вигляду. Навіть найкраща...
Інтернет у сучасному житті
Інтернет у сучасному житті Інтернет - це один із найважливіших винаходів людства, який змінив наше життя назавжди. Цей глобальний мережевий ресурс...
Принципи побудови ефективного конспекту уроку на прикладі математики
Принципи побудови ефективного консп... Розробка ефективного уроку є ключовим фактором успішності навчального процесу, особливо коли йдеться про такий складний...