ВІДКРИВСЯ КІНОТЕАТР MULTIPLEX У ТРЦ РІВ'ЄРА

MoeMisto.ua/od Афиша Одессы
Автор:
MoeMisto.ua/od Афиша Одессы
10 вересня 2019

ВІДКРИВСЯ КІНОТЕАТР MULTIPLEX У ТРЦ РІВ'ЄРА

ВІДКРИВСЯ КІНОТЕАТР MULTIPLEX У ТРЦ РІВ'ЄРА
 
5 вересня відбулося довгоочікуване відкриття кінотеатру Multiplex в ТРЦ "Рів'єра". Дизайн дев’ятизальника вперше виконаний у гамі нових корпоративних кольорів мережі, а на відрах з попкорном розміщений оновлений логотип та слоган "Дивись ширше". Днем раніше його презентував генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex Віталій Писаренко та "Тато бренду" Андрій Федорів. Всі співробітники тепер у новій корпоративній формі.
 
Фотобудка для любителів фото і дизайн залу очікування зроблені в стилі bauhaus - з диванчиками та столиками, де можна випити кави, чекаючи сеансу в затишку.
 
Купити попкорн можна в першому попкорн-маркеті мережі, де є free refill zone. Також в маркеті широкий вибір топерів для напоїв, корисні солодощів, індивідуальні окуляри, значки, реглани та інша сувенірна продукція. Супермаркет дозволить уникнути черг, які часто бувають на барах.
 
Особлива гордість кінотеатру перший Chillout зал на 38 місць. Він обладнаний кріслами пуфами, такий формат унікальний. Це буде улюблене місце для проведення кіно-тимбілдингів, презентацій і навіть неординарних ділових зустрічей. LUX зал з кріслами-реклайнерами розрахований на 44 місця. Він створений для самих глядачів.
 
В кінці місяця у кінотеатрі почнуть функціонувати:
 
- ігрова зона для дітей - тут маленькі відвідувачі зможуть весело провести час з аніматорами та нянею, поки батьки дивляться фільм (кімната розрахована на дітей від 2 років до 7 років).
 
- зручні lockers - замість гардеробу. Шафи розраховані на те, щоб кожен глядач зміг залишити особисті речі, а також верхній одяг. Новий формат дозволить уникнути незручності для глядачів у вигляді черги до, або після сеансу.
 
- зал з технологією ScreenX з 270-градусним панорамним форматом зображення нового покоління. На сьогоднішній день технологія ScreenX встановлена в 220 залах по всьому світу, включаючи 90 екранів у Південній Кореї, в 73 екрану у Китаї, 20 - у Сполучених Штатах, 12 - в Англії, 4 - у Туреччині, 4 - у Японії, 3 - у Швейцарії, 3 - у Франції, 2 - у В'єтнамі і по 1 екрану в Іспанії, Угорщині, ОАЕ, Кувейті, Таїланді, Індонезії, Ізраїлю, Канаді та Польщі, а тепер перший зал з'явиться і в Україні.
 
 
Завдяки цій технології зображення будується на центральному і двох бічних екранах. Такого ефекту допомагають домогтися 5 проекторів, кожен з яких вибудовує картинки на окремих зонах. На центральному екрані демонструються головні сцени фільму, а бічні - розширюють композицію кадру. Світові студії кіновиробництва знімають сцени спеціально для бічних екранів, тому у глядачів буде унікальна можливість побачити трохи більше, ніж в стандартному форматі. Зал почне працювати зовсім скоро, слідкуйте за інформацією на сайті multiplex.ua.
 
Multiplex в Одессе:
 
Gagarinn Plaza
ул. Генуэзская, 5/2
 
Riviera
Южная дорога, 1, Фонтанка, Одесская область

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Поради щодо догляду за сухою шкірою тіла
Поради щодо догляду за сухою шкірою... Правильний догляд, що відповідає потребам вашого типу шкіри, є запорукою молодого та здорового вигляду. Навіть найкраща...
Інтернет у сучасному житті
Інтернет у сучасному житті Інтернет - це один із найважливіших винаходів людства, який змінив наше життя назавжди. Цей глобальний мережевий ресурс...
Принципи побудови ефективного конспекту уроку на прикладі математики
Принципи побудови ефективного консп... Розробка ефективного уроку є ключовим фактором успішності навчального процесу, особливо коли йдеться про такий складний...