Чорний квадрат. «Офіс. Запали в собі бажання»

Чорний квадрат. «Офіс. Запали в собі бажання»

Всі анонси від: Одеський театр Василька

Вистава Чорний квадрат «Офіс. Запали в собі бажання» в Одесі відбудеться 23 листопада о 18:00 в українському театрі ім. В. Василька

Життєва комедія від творців хітів «А-ля кобеля...» і «Роздягайся, будемо... розмовляти!»

Їх мільйони! Менеджери, бухгалтери, кріейтори, логісти, брокери, одним словом - офісні співробітники! Ім'я їм - легіон! Вони роблять всю свою роботу за одну-дві години, але начальство вимагає сидіти в офісі з 9 до 18! На що витратити решту сім годин (мінус обідню перерву) свого життя?

Хтось сидить у соціальних мережах і постить картинки з котиками; хтось стирчить в курилці й пліткує; хтось п'є каву і чай літрами... У кого є кабінет - заводить короткочасні романи прямо на робочому столі... А за вікном повільно, але невблаганно проноситься Життя! Але що буде, якщо зламати звичний плин життя? Вийти із зони комфорту, зробити неможливе, дістати з себе Бога?

Цю виставу можна було б назвати «Хроніки одного ОФІСУ».
Історія про «білих комірців», яким набридло нічого не робити, і вони вирішили плюнути у вічність!

У виставі є все: фірмовий іскрометний гумор, філософія, романтика, Бетмен, інтриги, розбирання, поліція, Чіп і Дейл, що поспішають на допомогу, кохання, секс, Гогі... І поезія! Але - тсссс, про це ви дізнаєтеся тільки прийшовши на виставу!

Жанр - офісний гротеск.
Зміст - гумор, віскі й спермотоксикоз.
Доповнення - вірші й скайп.
Посмак - посмішки й гарний настрій.

 
Слідкуйте за нами в Telegram

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ - це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили й підтримуємо наших Воїнів!
 
Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби наших воїнів та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.
 
Вистава відбудеться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховища, на випадок повітряної тривоги.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення