Концерт Эдвин Мартон (Edvin Marton)

Концерт Эдвин Мартон (Edvin Marton)

Всі анонси від: Одеський театр опери та балету

Edvin Marton в Одесі! Чекаємо на вас 2022-12-07 в 19:00 на локації Одеський театр Опери та Балету, Одеса.
Ви можете придбати квитки на Edvin Marton на Concert.ua онлайн.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ EDVIN MARTON?

1. Скрипаль, який грає на скрипці Страдіварі 1697 року. 
2. Легендарні класичні та світові хіти в сучасній обробці. 
3. Атмосфера, якій позаздрить сам Страдіварі.

Одеса, зустрічай! До вас їде Едвін Мартон – неперевершений маестро і зірка світового масштабу! Це, без сумнівів, найобдарованіший композитор і скрипаль нашого часу.

Його творчість гідна величезної кількості найпрестижніших премій в області музики. Едвін Мартон народився в 1974 році. Він родом з угорської музичної сім'ї, тому, не дивно, що його навчання на скрипці почалося ще в ранньому дитинстві. Тож уже в 7 років юний геній демонстрував віртуозне виконання композицій В. А. Моцарта.

Наступні 15 років були для артиста по-справжньому яскравими і плідними. Безліч престижних музичних премій: Emmy, Eurovision, MTV... Таким чином Едвін Мартон пройшов тернистий, але зоряний шлях: з містечка в глибинці до найвидатнішої академії Julliard (Нью-Йорк). Він виступає на найкращих сценах світу, зокрема в Концертхаусі у Відні і Берлінській філармонії.

Маестро сміливо змішує співучість скрипки і зворушливу лірику, ритми класичних і електронних інструментів. На вас чекає нова інтерпретація завжди актуальної класики і просто божевільний драйв! Вражаючі скрипкові соло – тут і Vivaldi, і Metallica, і Puccini, і теми з The Godfather – запам'ятаються вам надовго. Незрівнянне шоу на легендарній скрипці Страдіварі разом із чудовим симфонічним оркестром стовідсотково зачеплять усі струни вашої душі!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення