Freedom Ballet. Танцювальна вистава Шафа

Вистава Freedom Ballet в Одесі відбудеться 16 квітня о 18:00 в театрі музичної комедії ім. М. Водяного

Балет Олени Коляденко «Freedom Ballet» представляє свій захоплюючий спектакль під назвою «Шафа»

Кожен їхній рух зачаровує з першої секунди, кожен їхній вихід на сцену – це не просто танець: це життя, сповнене інтриг, пристрасті, драматургії, імпровізації, любові та краси. Це до біса емоційно, до міри саркастично, стильно, сучасно і приголомшливо відверто.

На сцені ви побачите 14 танцюристів, які експериментують з пластикою, світлом і музикою. Вони приміряють на себе різні образи і перетворюють будь-який ритуал на фарс. Вони втілюються у незліченну кількість життів, вони ніколи не повторюються, і вони відверті до межі. Мета їхнього нескінченного експерименту – пізнати себе настільки глибоко, щоб можна було обійтися без масок. Однак головним учасником експерименту є глядач. Той, що влаштувався в комфортній безпеці залу, дивлячись на освітлену сцену.

Ви любите підглядати? Що, якщо вам запропонують зазирнути в замкову щілину загадкової Шафи, яка зберігає чужі таємниці та особисті історії? А що, якщо раптом виявиться, що, підглядаючи за іншими, ви раптом побачили самого себе? Що ви відчуєте, якщо, спостерігаючи за тим, що відбувається, підглянете власні секрети, страхи, одкровення, спогади і мрії про нездійснене?

Одразу врахуйте: "Шафа - не те, чим вона здається...". Легендарному українському балету "Freedom" нещодавно виповнилося 20 років, і всю його біографію важко було б вмістити навіть у найбільшу з усіх існуючих книжок. Проте останнє десятиліття їхнього неймовірного творчого шляху вдалося помістити у... "Шафу"!

Саме слово "шафа" походить від німецького "shaffen" і означає "приводити до ладу". За своє життя "Freedom" створив і накопичив у своєму креативному арсеналі стільки важливих і цінних сценічних втілень, стільки вражаючих експериментів, стільки крос-жанрових постановок і номерів, що все це було просто необхідно систематизувати, зібрати, впорядкувати та зберегти в безпечному надійному місці.

"Шафа" стала квінтесенцією творчого світовідчуття балету "Freedom". Вам відкриють "Шафу", як "живий музей" дуже Особистих історій і конкретних людей. Є тільки ви, 14 танцюристів та їхні пронизливі історії. Персонажі на сцені залишаються самими собою, але градус їхньої чесності зашкалює. Обережно! Це провокує вас бути чесними у відповідь.

Мовою досконалої пластики тіла актори розмірковують про природу часу і простору, про розмиті обриси Любові та Пристрасті. Глядачеві залишається лише Відчувати... все інше відійде на другий план. Найкраще, що змогла зробити з нами "Шафа", - відкрити своє бездонне дзеркало, в яке глядач майже випадково зазирнув і побачив самого себе...

Тільки так і можна було змінити особистість, змінити світ... Тож відчиніть нашу "Шафу" і входьте! ... якщо не боїтеся свого відображення.

Коментарі до події (1)
  • Вікторія Васильєва 15 Липня

    ходила на спектакль, ощущение мерзости и грязи, рада что не взяла сына, муж подруги ушел через 10 минут, мы какое-то время еще надеялись на изменение сюжета, но ошиблись и тоже ушли. Я большая поклонница балета и не только классики, но и современной интерпретации. Лично для меня искусство - это эстетическая потребность приобщения к прекрасному. А здесь меня просто запачкали своим видением дерьма и дна. Очень жалею за испорченный вечер и измазаные дерьмом стены моего любимого театра
Отримуйте
регулярні оновлення