Гала-концерт Назустріч мрії

Гала-концерт Назустріч мрії

Всі анонси від: Одесский морской вокзал

З 16 по 30 липня 2018 року Асоціація "Child.ua" проведе ХІІ фестиваль Назустріч Мрії в рамках Galaxy Camp - творчій табір на березі Чорного моря (вул. Десантників, 2a, с.Коблево, Миколаївська область).

Головна мета фестивалю – соціалізація та творче спілкування дітей задля всебічного розвитку та набуття впевненості у своїх силах та навичках через творчість. Завдяки благодійникам у табір поїдуть понад 180 талановитих дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та переселенці зі Сходу України та Криму.

Всі діти, які приїздять в табір - є переможці творчого конкурсу «Назустріч мрії» і більшість з них статуть учасниками грандіозного Гала-концерту та виступатимуть разом з українськими артистами на великій сцені.

19 липня пройде ХІІ конкурс «Назустріч мрії» в таборі ДСОК "Бригантина".

Склад членів журі: Голова-журі - Андріс Капіньш, Євген Хмара, Тетяна Піскарьова, Марта Адамчук, Лавіка, Роман Солоненко, Микола Кобзов, Анна Клюшниченко, Інга Селина, Юрій Мілентій.

21 липня, 18:00 в центрі Одеси, на морвокзалі - відбудеться благодійний Гала-концерт за участі зірок української естради: Марта Адамчук, Євген Хмара, Тетяна Піскарьова, Юрій Годо, Лавіка, М’ята, Клей Угрюмого та таємничого хедлайнера (special guest).

Ведучі Гала-концерту: Міла Єрємєєва & Артем Гагарін. Вхід вільний! Ми об’єдналися щоб допомогти дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, реалізувати свій творчий потенціал і корисно провести літні канікули на Чорноморському узбережжі.

 

Асоціація "Child.ua"
https://iasp.org.ua/
Тел.: (067) 462 69 69
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення