Grandma’s Smuzzi з концертом "Весна прийде"

Grandma’s Smuzzi з концертом "Весна прийде"

Всі анонси від: Ministerium Club

Концерт Grandma's Smuzi в Одесі відбудеться 14 квітня о 18:30 у Art Нall Ministerium!

Україномовна адаптація найвідоміших рок-хітів світу неодмінно запалить вогонь у ваших серцях і точно не залишить байдужим нікого

Усього за кілька років Grandma's Smuzi досягли неймовірної популярності. Рокери з Одеси надають нового звучання мегапопулярним рок-композиціям, перекладаючи їх українською. Роблять вони це сміливо та агресивно, збираючи сотні тисяч переглядів під кожним новим треком на YouTube. Хлопці вже адаптували хіти таких легендарних гуртів, як Metallica, Rammstein, Manowar, Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Linkin Park та багато інших. Та що там казати, вони навіть записали власну рок-версію “Щедрика”!

Концертний тур потужної рок-банди Grandma’s Smuzі, яка здатна розносити “вогонь по венах” з перших акордів! Це – неперевершена можливість почути легендарні світові хіти українською мовою від гурту, який розриває YouTube кожною роботою!

До зустрічі на концерті! Таке пропустити точно не можна.

Grandma’s Smuzі, їде в тур, щоб привезти “серця жар” до міст України! Якісний yнікальний європейський драйовий звук та брутальний вокал у поєднанні з сильною безкомпромісною лірикою не залишить байдужим нікого! Вибуховий смузі з кращих пісень Metallica, System of a Down, Linkin Park, Rammstein, Disturbed, Red Hot Chilli Peppers, Five Finger Death Punch та інших чекає на вас!

Будемо запалювати разом!

 В рамках кожного з турів гурт збирає гроші для забезпечення потреб бригади НБУ Азов, українська частина туру «Весна Прийде!» не стане виключенням.

Ми - Grandma's Smuzi, гурт з Одеси, заснований в жовтні 2019 року. Впродовж усього цього часу ми перекладаємо відомі світові хіти українською мовою, знімаємо кліпи і намагаємося постійно вдосконалюватися. Восени 2022 року ми з'їздили у свій перший всеукраїнський тур та відіграли концерти в 14 містах. Ми дуже любимо те, що робимо і в цьому наша суперсила. 💪🏻

Квитки від 440 купуй тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення